Osu!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
P

Payback

RHYTHM IS JUST A CLICK AWAY - OSU!

Pewnie większość was miała styczność z tą grą. Jeżeli nie graliście, to zapewne gdzieś wam dane było o tym słyszeć. “Osu!” jest grą polegającą na… klikaniu do rytmu. Taki drobiazg, a jak cieszy! Osobiście gram nałogowo. Wciągnęło mnie niesamowicie. Mimo, że nie znajduje tam wiele muzyki, która mi się podoba, to i tak sprawia dużo frajdy. Dla Otaku jest to gra wprost idealna, gdyż można zagrać sobie w Openingi, Endingi, czy nawet OST z najróżniejszych anime. Chyba wszystko o grze. Tutaj macie jeszcze pewien tutorial:
Ten dział przeznaczam do wolnej dyskusji, możecie chwalić się wynikami, ugadywać na wspólne gry etc.

Gdyby ktoś był zainteresowany można mnie znaleźć pod nickiem: PaybackPL (http://osu.ppy.sh/u/2501247)

Na zakończenie - serdecznie polecam. Może być taką lekką odskocznią od wszystkich innych gier.

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
W osu! gram już od około roku
Ostatnio zaczęły się jazdy ze zmianą systemu podliczania performance’u
Mój niesławny profil w osu: Pharios- https://osu.ppy.sh/u/2039129

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Gra super, ale nie dla mnie słoń usiadł mi na ucho. Brak wyczucia rytmu… nie szło się nauczyć;/

Ostatnia edycja:
K

Kocu

OOO widze że jest wątek poświęcony osu! :D
Ja mam nick kocu15 i gram około roku :)

Ostatnia edycja:
D

Doomen201

Jestem nowy ale gierka kozacka :3
jeszcze zobaczycie ze bede lepszy :D

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Nie wątpię Doomenie xD

Ostatnia edycja:
N

Nailves

Fajno fajno… wrescie ludzie grający w tą gre :D Uwielbiam w to grac (tez czesto uzywac do odtwarzania muzyki) Nick mam Deviin i gram od roku ^^ (z przerwami :)

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Miło że spełniamy ten wymóg ;) Zapraszamy do wspólnej gry :D

Ostatnia edycja:
X

xYahiko

New member
też chętnie sobie pogram ;D nie ogarniam no ale cóż, nick xYahiko ;)

Ostatnia edycja:
G

GrzegorzB

Też lubię sobie czasami pograć, nie gram najlepiej. Gram raczej żeby posłuchać muzyki z moich ulubionych anime.:D
Nick: gregb12

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

New member
Gra chyba nie jest jakoś specjalnie trudna jeżeli ma się trochę wyczucia. Niestety nie pogram za szybko bo mój laptop jest tak zajechany że internet tu ledwo idzie o grach nie mówiąc.
Jak nowego PC kupię to możemy się zmierzyć :D

Ostatnia edycja:
R

Raven

nom to ja mam nick Raven i gram od 9 miesięcy mam probelm z inesnami ale za 1 miesiąc powinienem się nauczyć ^^

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
alucardm gram od dwóch lat,psychofan

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Ja tez gram jak narazie mój limit to 3,5-4 gwiazdki

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Oi Oi. Wszystkich szczerze zapraszam do wspólnej rywalizacji :D I tak Pay was wszystkich zniszczy a ja za nim xD

Ostatnia edycja:
R

Raven

alt
PhariosShaphire:
Oi Oi. Wszystkich szczerze zapraszam do wspólnej rywalizacji :D I tak Pay was wszystkich zniszczy a ja za nim xD
za 5 dni (jak już wróce do domu i usiąde do kompa zobaczymy kto tu kogo zniszczy XD[hahaha]

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Ja tam się nie narzucam xD
Nerdzić będę na konsoli nie w osu. xD

Ostatnia edycja:
X

xYahiko

New member
Wróci mi tylko myszka to i z wami zagram ;p

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Moja myszka, klawiatura i oko czekają xD

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja tam nawet nie startuje bo nie mam szans xD Na mojej myszce ledwo co wyrabiam 3 gwiazdkowe hardy.

Ostatnia edycja:
Top Bottom