Overlord

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
W roku 2138, przemysł gier opartych na wirtualnej rzeczywistości przeżywa wielki boom. Popularna gra MMO, Yggdrasil, zostaje pewnego dnia po cichu zamknięta. Jednakże jeden z graczy, Momonga, postanawia się nie wylogowywać. Jego awatar zostaje przekształcony w postać wielkiego szkieletu znanego jako „najpotężniejszy mag świata”. Rzeczywistość gry powoli zaczyna się zmieniać, a postacie niezależne (NPC) otrzymują zdolność odczuwania emocji. Nie mając rodziców, przyjaciół, ani swojego miejsca w społeczeństwie, ten przeciętny młody mężczyzna postanawia zawładnąć rozpościerającym się przed nim, nowym światem, w jaki przekształciła się gra.
Bardzo zaciekawił mnie pierwszy odcinek, ładna kreska, historia niczego sobie.
Słyszałem, że nowelka jest bardzo dobra i polecało mi ją kilku forumowiczów a anime aktualnie trzyma się na ładnym poziomie.
Każdy fan świata mmo powinien to oglądać :D

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Oglądam kreska mroczny klimat główny bohater szczególnie mnie zainteresowało XD

Uwielbiam wszystko co zwie się Overlord XD

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Dodałem w kolejce do oglądania. Zaciekawiło mnie. Jak ogarnę Tengen Toppa Guren Lagan to Overlord będzie następny w kolejce. :)

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Fajny soundtrack bardzo mnie się spodobał :D Anime ma ciekawą (jak dla mnie) fabułę i z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki :D

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Mi się nie podoba postać głównego bohatera… Pomysł był fajny ale coś nie pykło. Może zbytnio krytykuję ale mi overlord nie przypadł do gustu

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Ei - to samo czuję… fajnie się zaczęło, fajny pomysł… ale jakby tak… bez emocji! Kolesia zamknęło w grze i w ogóle się nie przejął… nie ma tego przerażania ani nic

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Ja se akurat czytam tego LN i lepsze według mnie jest.
Jakby ktoś chciał czytać to tu dam linka:

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Niko ale on chyba chciał zostać zamknięty w tej grze XD

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
niby czemu chcial? po prostu trudno mu sie bylo z nia pozegnac…

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Niko podzielam twoje i Eiu zdanie , główny bohater powinien pokazać trochę emocji ale sam powiedział , że coś jest nie tak , bo czegoś tam nie czół , nie pamiętam dokładnie. Ogółem same anime mnie się podoba , jak już wcześniej napisałam.

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
W LN jest napisane że nie może ukazywać mocnych emocji przez to że jest nieumarłym :p

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
XD ukazywać nie… ale mógłby chociaż pomyśleć, prawda?

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Wyobrażaj sobie emocje w głowie XD Idealny pomysł xd

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Nawet w anime było wspomniane parę razy, że zmienił się w nieumarłego fizycznie i PSYCHICZNIE.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ale właśnie przez tę zmianę anime jest dla mnie do pupy. Ani grafika nie powala mnie na kolana a fabuła i pomysł może i fajny ale cóż z tego skoro główny bohater nic nie czuje i wszystko po nim spływa; bez emocji nie ma akcji

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
no właśnie… ale on czuje, w anime panikował w glowie troszkę… a potem nagle “puff” i przestał

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
no właśnie… T^T no i nie wiem jak wam ale mi się baaardzo nie podoba grafika T^T

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
nie podoba się? czemu? Albedo jest prześliczna <3

Ostatnia edycja:
Top Bottom