Owari no Seraph: Nagoya Kessen-hen

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Eyirie

Eyirie

New member
2 sezon anime, które moim zdaniem ma potencjał lecz… Pierwszy sezon był z dećka klapą. Liczymy, że teraz będzie on tak świetny jak choćby SnK tego samego studia.
Yuuichirou wyznaczył sobie dwa cele. Jednym jest zemsta na oprawcach, do których żywi urazę po wydarzeniach z dzieciństwa, a drugim ochrona swojej nowej “rodziny”. Od niedawna jednak musiał wyznaczyć sobie kolejny - poznanie metody odwrócenia wampiryzmu. Udało mu się bowiem spotkać z Mikaelem, którego uważał za martwego, a który stał się wampirem. Jakby tego było mało, krwiopijcy planują w przeciągu miesiąca rozpocząć atak na Tokio. Zrealizowanie swoich celów będzie wymagało od chłopaka wysiłku większego niż dotychczas.

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Ten sezon prawdopodobnie będzie lepszy niż 1-szy. Fakt faktem przez pierwsze cztery odcinki się nic nie wydarzyło, to jednak bitwa, która będzie miała miejsce, będzie epicka, czuje to.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
No w mandze było nieco więcej… Ja uważam, że zapowiada się genialnie! Kocham Mikę i Krul! <3

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Baruś - Error 1011 Ray ID: 24232ee289202acd • 2015-11-08 18:01:26 UTC
Access denied
What happened?

The owner of this website (nekomaru.pl) does not allow hotlinking to that resource (/files/images/medium/1434487516.jpg).

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Krul jest słabą postacią, Ferid na 1-szym miejscu w hierarchii wampirów.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Nienawidzę goooo!!! Urwał rączkę Mikusiowi

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
alt
Eyirie:
Nienawidzę goooo!!! Urwał rączkę Mikusiowi
Fajnyyyy jest, jedyny w porządku wampir, a nie jakieś słabeusze co nawet żartować nie umieją. Zaraz za nim rudy.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Grrr nie lubię go! Jest brzydki!

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Btw, nie wiecie gdzie najszybciej się pojawiają nowe odcinki po angielsku? Odpali ktoś linka?

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Krul jest lepsza. Zresztą, głos jej podkłada ta sama osoba, co Fremy… Cóż.

A co do sezonu, być może czeka nas długa walka, ale jeśli animacja będzie podobna jak z 1. sezonu, to nie wróżę temu wyższej oceny niż dla poprzedniego sezonu, czyli 5/10.

EDIT

Po 5. odcinku stwierdzam, że będą strasznie szybko. W 1. sezonie przerobili 15 rozdziałów, teraz są już na 28., gdzie w internecie jest tylko 38. W takim tempie przegonią mangę.

Walka w tym odcinku nawet, nawet, te bicie się kijkami takiej strasznej animacji nie miało. Ale dobrej też nie, więc nic się nie zmienia.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
5 epek fajny był… Ale przedłużają jak mogą… Ale jak będą fillery to liczę na jakiś o Krul albo Asuramaru ^.^

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Ten sezon znacznie bardziej mi się podoba, fabuła idzie troszkę szybciej niż w sezonie 1. Naprawdę czekam na tytułową bitwę :D
Mangi raczej nie przegonią, wydaje mi się że wprowadzą jakieś filery o czym, to na razie nie mam pomysłu :/

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Walki trochę słabo wyglądają, ale kolejna(guren vs rudy) może być genialna.

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Oj, Izrael, tylko się nie zawiedź. Pamiętaj, Rudy to Rudy, a w 5. odcinku szeregi osób zdolnych do walki się przerzedziły.

Ostatnia edycja:
Top Bottom