Owari no Seraph: Nagoya Kessen-hen

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
N

nexus

New member
Czy tylko ja jeszcze nie obejrzałem 5 odcinka?

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Chyba XD ja straszliwie ciekawa jestem co będzie dalej

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
alt
Eyirie:
2 sezon anime, które moim zdaniem ma potencjał lecz… Pierwszy sezon był z dećka klapą. Liczymy, że teraz będzie on tak świetny jak choćby SnK tego samego studia.
Yuuichirou wyznaczył sobie dwa cele. Jednym jest zemsta na oprawcach, do których żywi urazę po wydarzeniach z dzieciństwa, a drugim ochrona swojej nowej “rodziny”. Od niedawna jednak musiał wyznaczyć sobie kolejny - poznanie metody odwrócenia wampiryzmu. Udało mu się bowiem spotkać z Mikaelem, którego uważał za martwego, a który stał się wampirem. Jakby tego było mało, krwiopijcy planują w przeciągu miesiąca rozpocząć atak na Tokio. Zrealizowanie swoich celów będzie wymagało od chłopaka wysiłku większego niż dotychczas.
http://on-anime.pl/grafika/28/Owari-no-Seraph-Nagoya-Kessen-Hen_426x544.jpg
2 sezon anime, które moim zdaniem ma potencjał lecz…
Jakim cudem coś co ma beznadziejny materiał źródłowy jak i słabą animowaną adaptacje może mieć potencjał?

Ostatnia edycja:
B

Barume

No i mówienie ze tytany były świetne.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Bo były! Wolność słowa!

Ostatnia edycja:
B

Barume

Wolność słowa, wolnością słowa, ale masz jakieś argumenty że były świetne prócz podobały mi się?

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
tytany
świetne
Wybierz jedno. Mogą być przehajpowane albo przyjemne w oglądaniu ale obok świetności to one w życiu nie stały.
Poza tym, wolność słowa to jedynie wymówka od braku argumentów.

Ostatnia edycja:
B

Barume

Stoją koło świetności na malowej topce.

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
W topkach najczęściej znajdują się toe przehajpowane tytuły(w tym przypadku Tytany) wymieszane z prawilnymi. Nic nie poradzimy na taką ilość gównogustu w fandomie :x

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
alt
hanler:
Oj, Izrael, tylko się nie zawiedź. Pamiętaj, Rudy to Rudy, a w 5. odcinku szeregi osób zdolnych do walki się przerzedziły.
Nie no wiesz…on był pokazany raz w 1-szym sezonie, sprawiał wrażenie zabawnego, bawiącego się z przeciwnikiem wampira, może być ciekawie zrobiona walka z nim.

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Jak na razie wydaje mnie się że drugi sezon lepiej się zapowiada :D Ale do ideału i tak mu daleko :3

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
alt
Arika:
Jak na razie wydaje mnie się że drugi sezon lepiej się zapowiada :D Ale do ideału i tak mu daleko :3
Gdyby tylko walki byłyby lepiej zrobione…

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Dokładnie pozostawiają, moim zdaniem duży niedosyt.

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Kolejna walka na jaką przyjdzie nam czekać to Guren vs Rudy, to może być coś pięknego…

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Po pierwsze tytany - jeszcze czegoś takiego nie było, grafika jest bardzo ładna, openingi kocham, sam po prostu świat strasznie mi się podoba, w sumie to takie studium ludzkiego strachu miejscami… Strachu i chciwości

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
alt
Airzel:
alt
Arika:
Gdyby tylko walki byłyby lepiej zrobione…
Gdyby tylko bohaterowie byli lepiej wykreowani, tła nie byłyby robione na kolanie, fabuła trzymała się kupy… długo by tak wymieniać.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Cóż, być może mam tendencję do oceniania za potencjał… Ale bywa XD
Za komediami nie przepadam, nie lubię też dramatów i takich zwyczajnych, szkolnym życiem rzygam… SnK i OnS to jedne z niewielu anime, na których punkcie mam fizia XD po prostu podoba mi się świat jaki został tam stworzony, sama idealnie mogłąbym wymyślić jakieś poboczne historyjki do niego

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Co do teł w Owari no Seraph to są świetne, ale nie pasują do tego stylu kreski. Dlatego niektórym wydaje się, że są słabe. Wyglądają jak ręcznie malowane farbami olejnymi.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ja tam uważam, że są ładne ^.^ co prawda mój idol jeśli chodzi o tła i kolorki to K project…

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
7-my odcinek zajebisty, mało walk ale tak jak mówiłem, nie zawiodłem się na rudym ;)

Ostatnia edycja:
Top Bottom