N
nexus
New member
Czy tylko ja jeszcze nie obejrzałem 5 odcinka?
Ostatnia edycja:
2 sezon anime, które moim zdaniem ma potencjał lecz… Pierwszy sezon był z dećka klapą. Liczymy, że teraz będzie on tak świetny jak choćby SnK tego samego studia.
http://on-anime.pl/grafika/28/Owari-no-Seraph-Nagoya-Kessen-Hen_426x544.jpgYuuichirou wyznaczył sobie dwa cele. Jednym jest zemsta na oprawcach, do których żywi urazę po wydarzeniach z dzieciństwa, a drugim ochrona swojej nowej “rodziny”. Od niedawna jednak musiał wyznaczyć sobie kolejny - poznanie metody odwrócenia wampiryzmu. Udało mu się bowiem spotkać z Mikaelem, którego uważał za martwego, a który stał się wampirem. Jakby tego było mało, krwiopijcy planują w przeciągu miesiąca rozpocząć atak na Tokio. Zrealizowanie swoich celów będzie wymagało od chłopaka wysiłku większego niż dotychczas.
2 sezon anime, które moim zdaniem ma potencjał lecz…
Jakim cudem coś co ma beznadziejny materiał źródłowy jak i słabą animowaną adaptacje może mieć potencjał?
tytany
świetne
Wybierz jedno. Mogą być przehajpowane albo przyjemne w oglądaniu ale obok świetności to one w życiu nie stały.
Poza tym, wolność słowa to jedynie wymówka od braku argumentów.
Nie no wiesz…on był pokazany raz w 1-szym sezonie, sprawiał wrażenie zabawnego, bawiącego się z przeciwnikiem wampira, może być ciekawie zrobiona walka z nim.Oj, Izrael, tylko się nie zawiedź. Pamiętaj, Rudy to Rudy, a w 5. odcinku szeregi osób zdolnych do walki się przerzedziły.
Gdyby tylko walki byłyby lepiej zrobione…Jak na razie wydaje mnie się że drugi sezon lepiej się zapowiadaAle do ideału i tak mu daleko :3
Gdyby tylko bohaterowie byli lepiej wykreowani, tła nie byłyby robione na kolanie, fabuła trzymała się kupy… długo by tak wymieniać.Arika:![]()
Gdyby tylko walki byłyby lepiej zrobione…Jak na razie wydaje mnie się że drugi sezon lepiej się zapowiadaAle do ideału i tak mu daleko :3