Owari no Seraph (Seraph of the End)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Nieznany wirus przyniósł zagładę ludzkości pozostawiając przy życiu jedynie dzieci poniżej lat trzynastu. Ziemię opanowują wampiry, które biorą pod swoją opiekę ludzkie dzieci, ceną za opiekę jest jednak krew. Yuichirou Hyakuya ucieka z sierocińca i wstepuje do jednostki, która zajmuje się eksterminacją wampirów.

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Fabuła ogólnie nie jest najgorsza ale za to walki są sztywne ;-;

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
ja uwielbiam swiat jaki tem stworzono i grafikę, muzykę itp szkoda tylko, że akcja jak ślimak się do przodu posuwa…

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
To anime miało potencjał…w pierwszym odcinku. Potem to już szkoda gadać.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
ejjj no nie mów tak! może zrobią lepszy 2 sezon… pełna nadziei to tak jak z Attack on Titan, czytałam mangę to wiem, że potem jest fajniej… szkoda tylko, że w anime tak zamula

Ostatnia edycja:
S

system

To już kolejne anime typu: pierwszy epek zajebisty, a potem przeciętne g*wno.

Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Choć przyznam szczerze że ostatni odcinek podwyższył ocenę tego anime. Szkoda że na coś co widzieliśmy już w openingu i każdy głupi by się tego domyślł czekaliśmy aż 10 odcinków.
No ale zobaczymy jak to się dalej potoczy, być może autorzy znowu zepsują dobrze zapowiadającą się walkę ale z drugiej strony możliwe, że wzięli się w garść i jednak postarają się podwyższyć poziom anime. No ale cóż, chyba pierwszy raz przy Owari no Seraph z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek ^^

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Dokłądnie, Lukoś! Opening zepsuł mi zabawę :C

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Podobno pierwszy sezon to tylko taki wstęp, więc nie mogę się doczekać, co będzie dalej. A ja nawet bez openingu już się tego wszystkiego domyśliłam xD Przecież po samym plakacie było to widać, więc nie wiem, czego się czepiacie xD
Gdy to oglądałam to w jakiś sposób przychodziło mi na myśl Ao no Exorcist. Kilka wątków było podobnych.
Podobało mi się to całe walczenie z wampirami i zdobyłam kolejną ulubioną postać - Mikę ^^

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Postacie song itp są fajnie ale samo anime zostawia niedosyt , a o kolejnym sezonie ani widu , ani słychu .

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Serio O.O czemu ja nic o tym nie wiedziałam T.T

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Się sprawdza to się wie xD I coś myślę, że to akurat anime będę na bieżąco oglądać :D

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Ja nie myślę , ja to wiem :D Już się doczekać nie mogę , a kiedy dokładnie będzie ?

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Aż dokładnej daty dziennej ci nie podam xD Na pewno w pierwszym lub drugim tygodniu :D

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Już się doczekać nie mogę :3 Mika , Yuuu , Yuu , Mika , nie wiem kogo bardziej lubię :D

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Ja mam poważny dylemat ale chyba faktycznie wolę troszeczkę bardziej Mikę

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Mika mi barzdiej Yankisia przypomina! <3

Ostatnia edycja:
Eyirie