Paintball

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Yankesss

Yankesss

Donator
A zaproponowałbym kiedyś taki wyjazd forumowy na paintball, nie że tak nie długo tylko może tak w wiosnę lub lato. Na pewno wielu tu lubi paintball ale komu by się chciało to nie wiem. I dlatego bym chciał się was spytać kto z was jest chętny na takiego forumowego paintballa. Nie będę jakoś teraz pisał gdzie pójść można i kiedy bo to lepiej uzgodnić tak aby większości pasowało a mi się nie śpieszy. A miło będzie wspólnie spędzić czas na paintballu, zrobić ognicho, zjeść kiełbaski. Jakby minimum 8 osób by chciało coś takiego to by można ustalić dobry termin, miejsce i w ogóle zorganizować. Tylko bez mi tu takich że kasy nie ma bo do wiosny na pewno każdemu by się udało zebrać coś na taki paintball.
Okej więc pisać kto chętny:
  • @Yankesss
  • @Golter
  • @Kiichigo
  • @Piter
  • @Lukos124
  • @Destroyer

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Jadę w ten weekend z okazji osiemnastki klasowej na paintball to przetestuję jak ta zabawa wygląda ^ ^ Raczej też jestem za, jeśli to doszłoby do skutku i wgl :D

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Jesteś za, ale mam cię teraz dopisać do listy czy po weekendzie?

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Tylko pamiętaj że ustalamy własny wspólny termin więc nie będzie żadnego ‘A coś mi wypadło i nie mogę’ Okej? : I

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
Mnie to już odrazu mogłeś wpisać, przecież wspólnie o tym rozmawialiśmy!

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Pojechałbym tylko musiałbym wiedzieć gdzie i kiedy. I musiałbym przywieźć mój marker z Londynu ;-;

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
No ustalimy termin i miejsce razem ta aby wszystkim pasowało.

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Kurczak kuszące… Ale nie sądzę by mnie rodzinka puściła…

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jeśli będzie w Warszawie lub jej okolicach a na miejscu będzie wszystko do wypożyczenia tzn broń, strój itd. to jadę.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Gdy będzie przynajmniej 8 osób można RAZEM ustalić gdzie i kiedy bo jest dużo miejsc na paintball, a ludzi co piszą ‘Jeśli’ nie zapisuje do listy bo razem będziemy ustalać wszystko. A jak na razie przyjmuje odpowiedzi ‘tak’ lub ‘nie’

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja bym mogł powiedzieć “Tak” ale jeśli potem okazałoby się że paintball jest w np…um Katowicach no to odpadam

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
Jestem za ale jezeli bedzie to w jakims logicznym miejscu

Jestem za ale jezeli bedzie to w jakims logicznym miejscu

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

Active member
Jeszcze nei brałem w paintballu… Ne, a to jest ogólnie od ilu lat?
Ogólnie, w zależności od miejsca piszę się… Tylko, żebym na drugi koniec Polszy nie jechał :I

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Egil a gdzie ty mieszkasz? Ja tam na pierwszym paintaballu byłem w wieku 13 lat…

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

Active member
Wielkopolsza, okolice Ostrzeszowa.

Ostatnia edycja:
Top Bottom