Pandora Hearts

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Maru

Maru

New member
Oz Bezarius, spadkobierca jednego z domów książęcych, właśnie skończył 15 lat. Prowadzi bogate i beztroskie życie, zakłócane jedynie ciągłą nieobecnością ojca. Jednakże wszystko ulega zmianie podczas ceremonii urodzinowej. Bez jakiegokolwiek wiadomego mu powodu, zostaje wtrącony do więzienia zwanego “Abyss”, po czym zostaje uwolniony przez “łańcuch” o imieniu Alice - czarnego królika. Dlaczego wtrącono go do Abyss, co ma z tym wszystkim wspólnego Alice i czego chce od niego organizacja o nazwie “Pandora”?

Cały koncept tego anime,jest zagadka. Odbiorca przy każdym odcniku zadaje sobie pytanie “dlaczego?”. Historia Oz’a,Alice i Gilberta są genialne. Jeśli lubicie typowy klimat z XVII wieku,pałaców,zamków to scenografia jest idealna dla Was. Muzyka jest wspaniała,w końcu w wykonaniu Yuki Kajiur’y! ❤️ Polecam!

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Nie obejrzałam wiele odcinków z bólem przyznaję brak czasu :(. Ale mam zamiar to teraz nadrobić!. Anime jest po prostu świetne!. Ja również polecam 10/10.

Ostatnia edycja:
Top Bottom