Papa :)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
A

Adahn

W sumie nie ma działu “pożegnalnia” (bo po co miałby być :D), więc napiszę tutaj coś na szybko.

Popisałem tutaj trochę wiadomości, więc pomyślałem sobie, że fair będzie zostawić po sobie wiadomość pożegnalną - nie będę już odwiedzał forum ani pisał na chacie czy we właściwej części forum. To moim zdaniem zdecydowanie najlepsze polskie forum o anime, ze świetnie wyglądającą stroną, wieloma wygodnymi opcjami i po prostu od strony techniczne bardzo profesjonalne. Nie mam praktycznie żadnych negatywnych wrażeń z przebywania na tej stronie. Szczególnie community jest tutaj godne pochwalenia. Nigdy specjalnie nie wkręciłem się w tutejsze “układy” (pisałem w porywach z 4-5 osobami, ale też nie miałem jakoś szczerze powiedziawszy wielkiego zamiaru robić sobie tutaj nowych znajomych czy spotykać się na konwentach, dla mnie to po prostu było fajne forum, na które od czasu do czasu lubiłem sobie wejść i coś napisać ;) ), ale da się wyczuć więź między użytkownikami i myślę, że to jest najlepszą rekomendacją dla każdego, kto w przyszłości będzie chciał założyć tutaj konto.

Nie mam żadnego ukrytego powodu dlaczego piszę tę wiadomość. Po prostu nie jestem tutaj aktywny od prawie miesiąca, więc postanowiłem zwyczajnie się pożegnać na stałe.

Pozdrawiam i życzę dalszego rozwoju forum, bo zasługujecie na to jak mało kto w polskiej części internetu :)

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Dzięki i powodzenia w życiu :D

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Gdziekolwiek będziesz, cokolwiek będziesz robił, życzę Ci powodzenia oraz wielu rozkwitających wiśni! :)

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ;)

Ostatnia edycja:
Caroline

Caroline

Member
Powodzenia w prawdziwym życiu. ;)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Miło było poznać, jeszcze tu wrócisz synu marnotrawny :)

A tak na serio, narka i powodzenia xd

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Też ci życzę powodzenia.
Ale pamiętaj mimo to żeby nie było ci głupio wrócić ani nic mimo założenia tego tematu bo tu zawsze będziesz mile widziany.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Tak Kiki ma rację, jakby co temat się skasuje i uda, że go nei było ^^

@Caroline, zabrzmiało to jakby to jakaś sekta była xD

Ostatnia edycja:
Top Bottom