Pbf Fair Tail

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
M

mmileq

Czym jest Fairy Tail?
Nasze forum opiera się na dość popularnym anime – Fairy Tail. Dzięki temu, wy drodzy użytkownicy możecie wtopić się w fabułę jakże popularnego świata Natsu, Erzy, Lucy, Gray’a, Happy’ego i innych bohaterów tego serialu. W większości postacie, miejsca i zdarzenia na naszym forum pochodzą żywcem z anime, jednakże zabawa polega na tym, że tutaj możecie tworzyć własne postacie, charaktery i lokalizacje, których nie było pokazanych w Fairy Tail. Dlatego fabuła jest jeszcze ciekawsza, a wy macie możliwość przemieszczania się po Magnolii i innych miejscach związanych z tym światem.

Aby móc sprawnie poruszać się po naszej stronie zalecane jest, aby wszyscy obejrzeli chociaż kilka pierwszych odcinków Fairy Tail, jednak nie jest to konieczne. Jeśli nie lubicie oglądać anime, nie macie na to czasu, bądź zwyczajnie Fairy wam się nie podoba, a mimo to chcecie pozostać na forum, zachęcamy do zapoznania się z wszystkimi poradnikami. Dzięki nim poznacie nasz świat i nie będziecie mieli problemów z koegzystowaniem wraz z innymi użytkownikami. Nie wejdziecie również na ścieżkę wojenną z administratorami i moderatorami, którzy starają się, aby wszyscy gracze przestrzegali regulaminu i panujących tu zasad.

Czym jest forum RPG / PBF?
Forum RPG (role-playing-game ~ odgrywanie roli) to rodzaj forum dyskusyjnego opartego na prowadzeniu gry, w której użytkownicy wcielają się w stworzone przez siebie postaci. Określone działy na forum tworzą lokalizację, a tematy to poszczególne miejsca, bądź wątki fabularne. Pisząc w kolejnych tematach gracze kierują swoją postacią i zaczynają zabawę w bycie magiem i przemierzanie krainy Fairy Tail.

W przeciwieństwie do tradycyjnych gier RPG, gra na forum może trwać znacznie dłużej i często nie ma określonych ram czasowych. Akcja jednego bohatera może nastąpić nawet po kilku dniach od ostatniego postu.

http://ft.aogiri.pl/

ft.aogiri.pl Zapraszam chętnych do pomocy.

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Tu już jeden PBF umarł :D jeśli chodzi o RPG ja od 10 lat prowadzę papierowe RPG.

LINK <---------------- Zapraszam do tego działu :)

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Miszczu ty raczej nie przeczytałeś co napisał xd Bo mi się zdaje że on po prostu tu promuje pbf ale taki że całe forum jest o tym :p
A ty mu o papierowych rpg piszesz :p

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
No bo ja będę prowadził papierowe :D RPG na skype :p

Ostatnia edycja:
Top Bottom