Egil
Active member
Hellsion
Miasto: Ryolian
Viper - Rasa jaszczuroludzi żyjąca głównie w miejscach położonych poniżej poziomu morza.
Ekwipunek - Lekka zbroja ze skór i metalu, nie utrudniająca wielce poruszania się ale dająca średnią obronę; Błyszczący miecz półtora-ręczny zdobiony zielonym kryształem w głowinie. 86 Akli.
Nadja
Ekwipunek:
Ubranie typu Lolita Fashion
120 Akli
Kirkland
Złapałeś czerwonego, opitego strażnika za kołnierz i podniosłeś na wysokość swojej twarzy.
Ekwipunek:
Ciężki pancerz zrobiony ze stali. wart jakieś 100 sztuk złota. Duży, dwuręczny miecz rodowy. 2 pistolety z zamontowanym ostrzem kupione w Hyuug. po 5 naboi 12 mm w każdym magazynku i 40 naboi przy sobie. 20 Akli.
100 Akli - 1 sztuka złota.
Resztę dorobie potem, muszę spadać do “pracy”.
- Miecz - Królów - wiesz - gdzie - jest?
- Val’e? Miecz Kroli ate góry w dolinie sate no yoshi. - Ryolianski kupiec prawdopodobnie starał się jak mógł, ale twoje umiejętności językowe pozwalały tylko na częściowe zrozumienie mowy. Wydawało się jednak, że zyskałeś najważniejszą informację. Dałeś staremu viperowi kilka monet i ruszyłeś przed siebie.
Miasto: Ryolian
Viper - Rasa jaszczuroludzi żyjąca głównie w miejscach położonych poniżej poziomu morza.
Ekwipunek - Lekka zbroja ze skór i metalu, nie utrudniająca wielce poruszania się ale dająca średnią obronę; Błyszczący miecz półtora-ręczny zdobiony zielonym kryształem w głowinie. 86 Akli.
Nadja
- Szukajcie dalej! - krzyknęłaś do grupy szkieletów. Od godziny przeczesywałaś stare mauzoleum, nie mogąc nic znaleźć. Czyżby marny informator cię oszukał?
Kręcąc głową dostrzegłaś zielony błysk. Podeszłaś do miejsca z którego się wydobywał. W ścianie znajdował się mały, oszlifowany kamień. - Ty! - wskazałaś jednego ze sług - Rozwal to.
Nieumarły podszedł i kościaną łapą uderzył w kryształ. Zarówno kości jego ręki jak i kamień popękały.
Wygrzebałaś resztki zielonego brylantu z dziury i wyciągnęłaś stary zwój. Wszytko zapisane było dziwnymi znakami, których nie potrafiłaś odczytać.
Ekwipunek:
Ubranie typu Lolita Fashion
120 Akli
Kirkland
Złapałeś czerwonego, opitego strażnika za kołnierz i podniosłeś na wysokość swojej twarzy.
- Słuchaj karzełku, twoje problemy mnie gówno obchodzą. Albo się stąd usuniesz, ale ja cię stąd usunę. Co wybierasz? - przystawiłeś mu lufę do krtani. Mężczyzna nie mógł wydusić nawet słowa.
- Więc? - Przycisnąłeś lufę mocniej, a ostrze uczepione spluwy zrobiło małe nacięcie na jego szyi.
- W-wchodź… - Powiedział łzawiąc. Upuściłeś go, a ten upadł an tyłek, po czym ślamazarnie odpełz na bok. Przekroczyłeś bramę Ehill. Miasta znanego z najlepszych karcz jak i najlepszych najemników.
Ekwipunek:
Ciężki pancerz zrobiony ze stali. wart jakieś 100 sztuk złota. Duży, dwuręczny miecz rodowy. 2 pistolety z zamontowanym ostrzem kupione w Hyuug. po 5 naboi 12 mm w każdym magazynku i 40 naboi przy sobie. 20 Akli.
100 Akli - 1 sztuka złota.
Resztę dorobie potem, muszę spadać do “pracy”.
Ostatnia edycja: