Witam Wszystkich. W tym oto poście chciałbym przedstawić bloga którego prowadzę wspólnie z moją znajomą Maneko.
Jest to blog o anime i mandze lecz jest trochę inny niż wszystkie.Każde z nas ma inną tak jakby “serie” którą prowadzi na blogu. Mamy specjalny plan tygodnia czyli jaki post możecie zobaczyć w jaki dzień.
Tutaj zamieszczam wam nasz plan:
Poniedziałek - Anime na dziś (Maneko)
Wtorek - Wolne
Środa - Tematyczne pogadanki (Lukos124)
Czwartek - Wolne
Piątek - Piątkowa Wena (Maneko)
Sobota - Wolne
Niedziela - Podsumowanie Tygodnia i Newsy ze Świata Anime (Lukos124)
Taki plan zrobiliśmy dlatego aby każdy mógł na nim znaleźć coś dla siebie.Od ludzi lubiących poczytać newsy do ludzi lubiących czytać o kulturze Japonii.Wiem, że po nazwach serii za dużo nie możecie się domyśli ale to jest haczyk i zachęta aby wbić na bloga i sprawdzić samemu.
Trochę nie wiem co napisać. Myślę, że blog nie jest aż taki zły i z chęcią będziecie go czytać.
Prosiłbym też o rady co poprawić,co dodać itp.
Jedyne co mi pozostało to serdecznie zaprosić do lektury
!
Link do bloga:Blog
Jest to blog o anime i mandze lecz jest trochę inny niż wszystkie.Każde z nas ma inną tak jakby “serie” którą prowadzi na blogu. Mamy specjalny plan tygodnia czyli jaki post możecie zobaczyć w jaki dzień.
Tutaj zamieszczam wam nasz plan:
Poniedziałek - Anime na dziś (Maneko)
Wtorek - Wolne
Środa - Tematyczne pogadanki (Lukos124)
Czwartek - Wolne
Piątek - Piątkowa Wena (Maneko)
Sobota - Wolne
Niedziela - Podsumowanie Tygodnia i Newsy ze Świata Anime (Lukos124)
Taki plan zrobiliśmy dlatego aby każdy mógł na nim znaleźć coś dla siebie.Od ludzi lubiących poczytać newsy do ludzi lubiących czytać o kulturze Japonii.Wiem, że po nazwach serii za dużo nie możecie się domyśli ale to jest haczyk i zachęta aby wbić na bloga i sprawdzić samemu.
Trochę nie wiem co napisać. Myślę, że blog nie jest aż taki zły i z chęcią będziecie go czytać.
Prosiłbym też o rady co poprawić,co dodać itp.
Jedyne co mi pozostało to serdecznie zaprosić do lektury
Link do bloga:Blog
Ostatnia edycja: