"PlanetaOtaku24" czyli prawdopodobnie jedyny taki Blog w Polsce!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witam Wszystkich. W tym oto poście chciałbym przedstawić bloga którego prowadzę wspólnie z moją znajomą Maneko.
Jest to blog o anime i mandze lecz jest trochę inny niż wszystkie.Każde z nas ma inną tak jakby “serie” którą prowadzi na blogu. Mamy specjalny plan tygodnia czyli jaki post możecie zobaczyć w jaki dzień.
Tutaj zamieszczam wam nasz plan:
Poniedziałek - Anime na dziś (Maneko)
Wtorek - Wolne
Środa - Tematyczne pogadanki (Lukos124)
Czwartek - Wolne
Piątek - Piątkowa Wena (Maneko)
Sobota - Wolne
Niedziela - Podsumowanie Tygodnia i Newsy ze Świata Anime (Lukos124)

Taki plan zrobiliśmy dlatego aby każdy mógł na nim znaleźć coś dla siebie.Od ludzi lubiących poczytać newsy do ludzi lubiących czytać o kulturze Japonii.Wiem, że po nazwach serii za dużo nie możecie się domyśli ale to jest haczyk i zachęta aby wbić na bloga i sprawdzić samemu.
Trochę nie wiem co napisać. Myślę, że blog nie jest aż taki zły i z chęcią będziecie go czytać.
Prosiłbym też o rady co poprawić,co dodać itp.

Jedyne co mi pozostało to serdecznie zaprosić do lektury :D !

Link do bloga:Blog

Ostatnia edycja:
Świetny blog! :D
Mam tylko jedno zastrzeżenie… Język, często powtarzają się frazy, ale tak to super. Osobiście nie interesuję się nowinkami, ale temat dot. PSP bardzo mnie zaciekawił : o

Ostatnia edycja:
Jakby ktoś się pytał, to Maneko to ja xd

Ostatnia edycja:
Ciężko się było domyślić xD Może będę wpadać co jakiś czas ;P Mnie ogólnie nie chciałoby się prowadzić takiego bloga na dłuższą metę więc gratuluję i życzę powodzenia :D

Ostatnia edycja:
tam się nie dowiedziałem póki co. to może tutaj.

Maneko, będzie jakieś nagranie z twojego śpiewu? xD bo bym chętnie odsłuchał sobie :D

Ostatnia edycja:
Dzięki za wszystkie pozytywne komentarze :)
Zapraszam do obserwowania i komentowania bloga ponieważ to bardzo motywuje ;)

@xYahiko
Ja też troche śpiewam ale raczej nie będziecie chcieli tego słuchać xD No chyba że to jakoś ładnie obrobie.Dalszy komentarz zostawiam Maneko

Ostatnia edycja:
Jestem właśnie po drugim dniu z próbą śpiewu i od wczoraj duuuża poprawa - dzisiaj śpiewałam czysto, jedynie co jakiś czas nie wyrabiałam z końcówkami bo koledzy rozpraszali mnie robiąc fale xd Ale znowu wszyscy gały wielkie, bo nie wiedzą co sie dzieje i po jakiemu śpiewam ;)
Ogólnie zaliczam dzisiejszy dzień jako udany :D
PS: układ taneczny też wyćwiczony :)
alt
xYahiko:

Maneko, będzie jakieś nagranie z twojego śpiewu? xD bo bym chętnie odsłuchał sobie :D
Nic nie nagrywam, twoja strata ;)
Ale znając swojego ukochanego wychowawcę (nie przesadzam, wychowawcy można nam pozazdrościć xd) to on mnie nagra i wrzuci na stronkę szkoły :p

Ostatnia edycja:
to powiedz, mu że ma to zrobić :p PS jak chcesz poćwiczyć zapraszam na TS’a wszyscy śpiewają :D

Ostatnia edycja:
Nieee o_O Pogięło cię xd
Nigdy w życiu dobrowolnie nie zgodziłabym się na nagrywanie mnie xd

Ostatnia edycja:
Ej ja się dałem nagrać xD Wtedy śpiewałem Thousand Foot Krutch- Courtesy Call xD
Pośmialiśmy się trochę xD

Ostatnia edycja:
alt
ManekiNeko:
Jestem właśnie po drugim dniu z próbą śpiewu i od wczoraj duuuża poprawa - dzisiaj śpiewałam czysto, jedynie co jakiś czas nie wyrabiałam z końcówkami bo koledzy rozpraszali mnie robiąc fale xd Ale znowu wszyscy gały wielkie, bo nie wiedzą co sie dzieje i po jakiemu śpiewam ;)
Ogólnie zaliczam dzisiejszy dzień jako udany :D
PS: układ taneczny też wyćwiczony :)
alt
xYahiko:

Nic nie nagrywam, twoja strata ;)
Ale znając swojego ukochanego wychowawcę (nie przesadzam, wychowawcy można nam pozazdrościć xd) to on mnie nagra i wrzuci na stronkę szkoły :p
Jak wychowawca Cię nie nagra to ja na pewno.Potem porozsyłam ludziom na czacie i na blogu xd
Zaprosiłaś mnie na festiwal to coś z tego muszę mieć XD

Ostatnia edycja:
lukos124:
Jak wychowawca Cię nie nagra to ja na pewno.Potem porozsyłam ludziom na czacie i na blogu xd
Zaprosiłaś mnie na festiwal to coś z tego muszę mieć XD
Wcale nie pomagasz XD

Ostatnia edycja:
Wszystko ładnie, czytam, treść wydaje się znajoma… Mam na myśli ten post (nie sprawdzałam innych, bo widząc takie “coś”, przestałam mieć ochotę na czytanie dalszych wpisów). Wklejam kawałek do google - kilka wyników, tekst słowo w słowo. Po co kopiować czyjś tekst? - Nie umiecie pisać na dany temat = nie piszcie. Dla mnie to dość żałosne… Napiszcie coś własnego. ^^’’

Ostatnia edycja:
To nie ja pisałem tylko Maneko a poza tym i tak blog jest już zamknięty. Między mną a Maneko nie było zbytnio porozumienia i chyba to dalsze pisanie tego nie wyjdzie. A poza tym ja teraz przerzucam się na nagrywania na Youtube o anime więc będzie to mój taki odpowiednik bloga a nie opłaca mi się dodawać tego samego na blogu i na Youtube.

Ostatnia edycja:
Powrót
Top Bottom