PlanetSide 2!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Yankesss

Yankesss

Donator
Otóż zapraszam was do wspólnej gry MMO na serwerze ‘Miller’ opisze wam troche grze ale najpierw zobaczycie piękny i jakąś scene z gry. Ale na początek powiem żę w tej grze jest ZERO npc wszystkie ludziki, pojazdy czy cokolwiek co się rusza w tej grze to są gracze, mapy w grze są 4 każda ma kilka kilometrów a na jednej mapie może być do 2000 graczy!
Okej miałą być jakaś scena a dałem więcej ale to nie ważne, pewnie sobie myślicie ‘Tia jasneeee…pewnie takie bitwy czy całe armie samolotów to raz na ruski rok są’ Nie! nie jestem jakiś super w tej grze i przy większych bitwach komp mi mocno wariuje ale powiem że takie ogromne bitwy to na prawde często się zdarzają, wystarczy spojrzeć na mape gdzie pokazuje że w danym sektorze jest ponad 96 naszych i wrogów czyli bitwy po setki graczy w tej grze to norma, a nie to co inne gry typu BF gdzie max 36 graczy na mapie XD XD XD
W tej grze nie raz mi się zdarzało że jechałem w ogromnym konwoju pancernym czy w wielkich bitwach brałem udział a taka armia lotnictwa? Niemożliwe? Raz się broniłem w placówce z innymi moimi, grałem wtedy z bratem a wróg praktycznie miał większość placówki i mieli przewagę liczebną, było ich z ponad 100 a nas z 50, ja siedziałem na wieżyczce przeciwlotniczej by i starałem się by niebo było w miarę czysta aż tu nagle lecą 3 moje myśliwce z 3 stron a zaraz po nich kolejne 3 i kolejne a za nimi jeszcze bombowce i kolejne, w mgnieniu oka i w serii wybuchów nie było żądnego wroga ww placówce, jeśli chodzi o epickość to dla mnie ta gra jest na pierwszym miejscu.
A teraz troszeczkę innych informacji, w grze są do wyboru 3 frakcje każda różni się wyglądem, bronią, unikalnymi pojazdami i parametrami. Ja gram NC to są ci niebiesko-złoci, są to rebelianci którzy stawiają na pancerz i siłę ognia, ich pociski są śmiertelne lecz mało które trafiają w cel ;p
I ostatnie co powiem to klasy, każda frakcja ma 6 klas czyli lekki szturmowiec z jetpackiem (chyba moja ulubiona klasa), ciężki szturmowiec z niezłym pancerzem, ciężkim karabinem maszynowym i wyrzutnią rakiet, inżynier co lubi stawiać miny, naprawiać i stawiać wieżyczkę za którą siedzi i strzela, medyk który no leczy, snajper który może nawet z kilometra zabić i stać się niewidzialny a na końcu MAX czyli ciężki egzoszkielet który jest jak terminator!

Okej już troche za mocno się rozpisałem więc jakby ktoś miał pytania to śmiało pytać i zapraszam na Miller to Parszywców! A i rzecz jasna ruch oporu was potrzebuje!

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Mhm… Okej. To teraz pan mi poda wymagania gry. Dokładne nie chce nazwy sprzętu, tylko wymaganą moc.

Nieważne udało mi się znaleźć. Macie minimalne wymagania jak kogoś to interesuje
OS - Windows XP
Processor - Intel Core 2 Duo E6850 or higher / AMD Phenom II X2 or higher
Memory - 4 GB RAM
Hard Drive - 15 GB free
Video Memory - 256 MB RAM
Video Card - nVidia GeForce 8600 series or higher / AMD or ATI 4850 series or higher
Sound Card - DirectX compatible
A. Możliwe ze zagram xD Jak sobie nie będę radzić bom noob w FPS’ach to sobie zniknę, albo bd snajpić :D

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Jak są bronie krótkie wchodzę w to nie umiem celować

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Jak z większością gier ze steam grałem nawet spoko gierka mam ja nawet na dysku

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Okatawo, oczywiście są shotguny a jeśli lubisz je lubisz to do new congloment czyli do mnie bo tam mają najlepsze, no i ich jednostka MAX zamiast minigana ma wmontowane 3 shotguny na jedną łape, ja bym wolał minigan ale na krótki dystans to jest zabójcze. Oczywiście też można nawalać z noża a jeśli słabo celujesz to do NC njalepiej iść bo oni mają najmniej celną broń ale największe obrażenia i najlepszy pancerz. Więc jeśli chcesz być szybki, mobilny i zabójczy z bliska to lekki szturmowiec bierzesz, kupujesz shotgun i idziesz. Wtedy jak będziesz chciał grać to umówimy się na TS’e i pogramy sobie razem. Bo ja zazwyczaj lekki szturmowiec lub ciężki i nawalam moją wyrzutnią rakiet samonaprowadzających na lotnictwo bo kocham rozwalać samoloty w tej grze ;p
Jeśli chcecie moge bardziej wam klasy opisać czy pojazdy czy coś innego.

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
JA chce grać kimś kto idzie na spartana, może atakować z bliska, zawszę jadę na chama nie potrafię campić ani się kryć

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Aha…na chama…taki spartanin…no nie wiem…ale on chyba do ciebie będzie pasował XD
http://cdn01.tmcdn.org/sites/defaul...der/public/Planetside-2-MAX.jpg?itok=8QyHon2O
MAX- ciążki egzoszkielet, nie może celować gdyż lewym przyciskiem myszki strzela z lewej ręi…a drugim strzela z drugiej ręki ma bardzo dużo życia z wsparciem inżynier a który będzie go naprawiał cały czas to on to taki terminator, ogromny pancerz i ogromna siła ognia. Ale kosztuje za surowce któe ma się w grze, to taki surowce które w grze ciągle przychodzą wszystkim gracze że co minute dostajesz x surowca i za zabijanie dostajesz.

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Nie chce musi być lekki i szybko się poruszać

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Infiltrator ze strzelbą Okaś

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Lepiej lekki szturmowiec który ze swoim lekkim jetpackiem wszędzie się dostanie…ale e tam NC to taka frakcja gdzie nawet snajper może mieć shotgun ;p

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Odświerzam!
Mam nowego lapka od paru dni, od wczoraj sobie gram(zapomniałem że taki dobry jestem w PS2 ;w;) i jeszcze do tego matury czyli długie wolne = nołlajfienie dniami, ktoś chce dołączyć do wielkich bitew? ;w;
Mam deploya i surendera ze spawnem ;w;

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ktoś będzie chciał pograć? XD

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Yanki ja bym był chętny ale ale ale ale, musimy mieć zgrany zespół bo inaczej każdy w inną stronę biega a w tej grze jednostka jest słaba

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ja akuata jestem troszkę doświadczony już i potrafię w pojedynkę zabijać kilku naraz lekkim z shotgunem.

O ile nie pojawi się ktoś bardziej doświadczony XD

Ostatnia edycja:
Top Bottom