Pocztówki, listy i karteczki

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kiicia

New member
Ale krzywo zdjęcie wyszło xd
A to co było napisane w liście jest tajne bowiem Kageno chciał zachować sobie te miłostki tylko dla siebie ^^k
A szkoda bo było tam tyle fajnych rzeczy jak…

Ostatnia edycja:
K

KeraVX

Coś chyba temat umarł D:

W końcu bawimy się w to jakoś? Czy tak rozeszło się po kościach?

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
no niby Kiicia miala wysłać list

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Zależy od tego czy ktoś w ogóle zgodził się na udostępnienie swojego adresu w sposób, w wyniku którego spora liczba osób miałaby do niego dostęp. Ja się nie zgodziłem, ponieważ szanuję to, czego spora część ludzi nie docenia w dzisiejszych czasach - swoją prywatność.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ja mogę się zająć listem. Mogłabym znaczy się. Bo to nie byłą moja inicjatywa. Tyle że ja już mam wszystkich adresy

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Nie pamiętam czy akurat Tobie wysyłałem swój adres, bo Kici tak, ale proszę by nie dodawać go w “bazie danych” na liście. Bo mi ta idea się nie podoba.To co mi się podoba to ewentualne, wzajemne wysyłanie do siebie pocztówek, kartek etc, jak kto woli.

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
spoko, wystarczy, że ktokolwiek zna adres bytersa np. Kiicia. Kiicia wyśle do bytersa i po kłopocie.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Powiedziałem po prostu, ze w tym liście nie będę brał udziału, który ma być przekazywany do kolejnych osób. Nie wiem jak mam o tym dobitniej i konkretniej napisać żebyś to zrozumiał…

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
okej nie rozumiem, zatem dlaczego nie chcesz brać udziału w tym…

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Po prostu powiedziałem, że cała akcja mi się nie podoba. Wolałbym wzajemne wysyłanie do siebie pocztówek. Chyba nie jestem niezbędny to tej akcji. Niech Kicia wyśle link do Yankesa Elmora, Okasia lub Mako, wszyscy oni mieszkają w pobliżu.

Nie wiem po co ja Ci potrzebny Plazma. xD

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
Bez Ciebie, będzie tak… smutno :C

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ja Ci wyślę kartkę bytuś! XDD Skoro do Kiici należy ten forumowy list to ja może będę wam wysyłać to co sobie do narysowania zamówicie XD ale ofc z umiarem, wciąż chodzę do szkoły XD

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
ok :), ja Ci wtedy też coś fajnego wyślę, jeszcze nie wpadłem na to co bym chciał byś narysowała ^^

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
kk :) Ja też postaram się wymyślić coś ładnego dla Ciebie ^^

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Powiedz jaką kartkę byś chciała ? Jakąś słodką ^^ ?

Ostatnia edycja:
Top Bottom