Pocztówki, listy i karteczki

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Eyirie

Eyirie

New member
Hmmm… Coś ladnego albo zabawnego… Ale takie tylko dla mnie XD na podstawie znajomości mej persony cos wybierz

Ostatnia edycja:
K

KeraVX

Na podstawie znajomości osoby… to dla Eyirie ta będzie najlepsza moim zdaniem ;)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ok Eiu, postaram się poszukać czegoś co będzie pasowało do Ciebie, spróbuję być kreatywny ^^

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
I co i co? Co wymyśliłeś??? O.O

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
Szkoda, że jajka mają taki krótki termin przydatności… no i mogą się potłucz…

A tak swoją drogą, co z tym listem Kiici? Kiicia taś taś, jak tam korespondencja?

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
list jest gotowy do wyslania ale jakos nie podrodze mi do poczty xd

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
A ja nadal nie kupiłem leniwy jestem, ale zrobię kartki dla Eiu i Kici ^^

Ostatnia edycja:
J

Jonovei

Ojejaaa <3 jak uroczo, to ja też bym bardzo chciała. Listy są ponadczasowe, teraz niestety już prawie wyparte przez maile, smsy i inne komunikatory. A marzy mi się list na starym papierze, który pachnie tak specyficznie…

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
Jonovei wiem o co ci chodzi, niestety… nie mam starego papieru… chciałem zrobić oszukaństwo, ale średnio mi to wyszło… A listy, czy wyparte? Listy obecnie są mało używane, ale może i to dobrze? List z ręcznym pismem, na wybranej kartce z przemyślanymi słowami… sms po to, by tylko przesłać informację :D

Ostatnia edycja:
V

Vashkun

New member
Ja z poczty korzystam dosyć często, jednak treść zwykle drukuję przed umieszczeniem w kopercie, niestety mam dysgrafię i pisanie ręcznie mogłoby skutkować całkowitą niemożnością odczytania wiadomości :p W pracy jak robię sobie zapiski to tylko ja wiem o co chodzi XD

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
Vashkun ja mam ten sam problem, ba gorszy, sam nie umiem się rozczytać z tego co napisałem + pisze chaotycznie, a to skutkuje, że kompletnie jestem nie czytelny. Nie mniej, czas, pióro i nauka kaligrafii umie sprawić, iż staje się czytelny! :D (To boli, gdy piszesz jedno zdanie 15 minut xD)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ojcia… Ale zauważyłam, że zazwyczaj faceci mają gorszy charakter

Ostatnia edycja:
V

Vashkun

New member
Ja mam pismo “lekarskie” XD Wszyscy w domu piszą normalnie, tylko ja tak bazgrolę, zacząć jednak należy od tego, że trzymam długopis w sposób nie konwencjonalny :p

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member

Gdy mi się bardzo nudzi. Co prawda w porównaniu z innymi pismami tego typu wygląda, jak kupa, oraz mam jakąś jedną dużą czcionkę, ale czytelne jest :D

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ładnie piszesz Plazma, ja bym tak nie umiał ^^

Ostatnia edycja:
J

Jonovei

wow, podoba mi się twoje R, takie eLowate (DN)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Jeeej, piękne to, że też Ci się chce… XD

Ostatnia edycja:
T

Tsu

Gustowne kartki od Kicii. :>

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Też od Kiciusia kartkę dostałem i wysłałem na święta. To coś fajnego czymś takim się wymienić. Nawet nie wiedziałem, że pisanie tradycyjnego listy przyniesie mi tyle frajdy. W sumie to nie pamiętam kiedy ostatni list (wyłączając ten do Kici) wysłałem pocztą tradycyjną.

Ostatnia edycja:
Top Bottom