Pokemon Go

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.

Argo1234

Członek ekipy
"Pokemon GO to wydana na urządzenia mobilne z systemem Android nietypowa gra RPG. Projekt robi użytek z technologii AR. Za pomocą kamery rejestrowany jest otaczający gracza świat, a następnie nakładane na niego są trójwymiarowe obiekty i postacie. W ten sposób szukamy pokemonów, chwytamy je, a następnie toczymy za ich pomocą bitwy z innymi trenerami tych stworków. "

Każdy pewnie już o tej grze słyszał, więc i tworzę temat. Możecie się tutaj chwalić swoimi osiągnięciami, pokemonami które udało wam sie złapać i dyskutować na temat gry.

PS. #TeamCharmander

Ostatnia edycja:
Ostatnio powstaje coraz więcej gier mobilnych zmuszających człowieka do wyjścia z domu w teren ;) dobra alternatywa dla sportów których raczej takie osoby zasiedziale przed kompem nie lubią :D
Może i ja w to pogram, ale jak wygląda ilość portali poza głównymi miastami? Też.jest ich sporo czy raczej gra jest polecana dla ludzi “z miasta”?

Ostatnia edycja:
Gra korzysta ze źródłem google maps i wszystkie ważniejsze miejsca jak kościół, statuy itd są punktami.
Jeśli chodzi o pokemony to rozsiane one są wszędzie, nie będzie z tym problemu.

Ja idąc do pracy załapałem 9 pokemonów :>

Mój nick Fajfie.

Ostatnia edycja:
Może też sobie pobiorę jak mi się będzie chciało pograć bo na razie mi się nie chce.
A gra nie zmusza zbytnio kage do wyjścia gdyż on ma sparrowy w łóżku :X

Ostatnia edycja:
Z własnego doświadcznia wnioskuję, że ta gra dyskryminuję ludzi ze wsi. W miastach mają jakieś Pokespoty i inne duperele, a ja to co najwyżej mogę złapać Pidgeya albo Weedla .

Ostatnia edycja:
Kilka lat temu ta grą była pokazana jako dowcip na prima aprilis.
Jest wersja na android ?

@down
Świetnie mam nadzieje że będzie działać.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

Ostatnia edycja:
Bardzo sympatyczna gierka, jednak szybciutko poziom naładowania baterii spada xd ale i tak 10/10
#TeamCharmander

Ostatnia edycja:
Dyskryminacja ludzi ze wsi jest tak wielka że obmyślam coraz to nowsze tricki na wydymanie gry xd

Ostatnia edycja:
Można pobrać z sklep Play, ale jest gra niedostępna w naszym kraju (jak narazie).
Ale tutaj możemy sobie pomóc linkiem ze stronki APKMirror. :)

Ostatnia edycja:
Pochwalcie się, co tam ciekawego już złapaliście. Ja podrzucę później, bo teraz coś serwery nie działają.

Ostatnia edycja:
No po testowałem i nawet fajnie to działa :)

Do tego mam sporo punktów aby sobie pokeballe doładowywać :D

Ostatnia edycja:
Ja w sumie to czekam na tą wersje eu, która będzie już działała normalnie i zoptymalizują zużycie baterii. No i nie obejdzie się w moim wypadku bez PokemonGO plus, które już jest w sumie zamówione :D

Ostatnia edycja:

Jak na razie tylko tyle. Wychodzi na to że Eevee to mój namocniejszy pokemon :|

Ostatnia edycja:
Weź kredyt, zmień pracę, zmień miejsce zamieszkania. Łapaj pokemony do woli :D

Ostatnia edycja:
Powrót
Top Bottom