PÓŁ-MAFIA nr 1

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Egil

Egil

Active member
Sup.
Mafia Wrexxa zbliża się do końca. Pociągnie maks 4 dni. Jako, że nie lubię czekać, moja mafia wystartuje w trzy dni po zakończeniu “Xenosite”.
Jako, że bardzo nie lubię czekać, zapisy rozpoczynam już dziś, jednak w tym wątku.
Dlaczego? Kicia nie pozwoli mi zrobić mafii odbiegającej od zasad jakie gdziś tam są wrzucone :v
Nie lubię zasad, więc je ignoruję(w połowie) i moja mafia zacznie się w tym dziale, gdzie nie łamie żadnych zasad. Trochę mi się to nie podoba, ale, ktoś dał jej moda…(za to zdanie pewnie usunie ten wątek, ale w razie co go zapisałem)

Jak co poniektórzy wiedzą, moje mafie cechują się… Oryginalnością.
Tak jak przy poprzedniej, choć niedokończonej, mafii, tak i tym razem wybór rodzaju tworzonej przeze mnie gry pozostawiam użytkownikom. Głosowanie jest równoznaczne z zapisem.
Aktualnie dostępne:
  1. Zwyczajna mafia; - pff.
  2. Drugi rok w Akademii Rozpaczy*; - Każdy ma te same prawa, niektórzy wykazują jednak wrodzony talent.
  3. Sekrety Rezydencji Batorean’ów*; - Rozbudowane fabuły kryją wiele trudnych tajemnic.
  4. Zagadka Proroka*; - W miejscu, gdzie do gry wkracza sam Mistrz, głównym zadaniem nie jest zabójstwo, ale rozwiązanie zagadek.
  5. Bagno zagłaaaady; - Choć poprzednikowi nie dorówna i w fabule nie będzie miało nic z nim wspólnego, rozgrywka i brak opisania ról, stworzy klimat jak w cykadach.
  6. Zatruta strzałka; - A co, gdyby zabójca był dobry?
  7. PBF - Rozbudowanie mafii “Xenosite” Wrexxa, w połaczeniu z moimi pomysłami i jawnymi działaniami w fazie dnia, dającymi faktyczne efekty… Wynik nie do końca będzie przypominać mafię.
    • Mafię kontynuacyjne, zależne, cechujące się tymi samymi prawami i zasadami.
Zapis ma wyglądać następująco:

Kod:
NOTICE ME SENPAI![/color=green]

Ostatnia edycja:
Top Bottom