Positive Gaming Channel

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
P

PhariosShaphire

New member
Widziałem film. Suba nie dam bo CS ;) Poczekam aż będzie więcej filmów :D

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

alt
PhariosShaphire:
Widziałem film. Suba nie dam bo CS ;) Poczekam aż będzie więcej filmów :D
Nie chce Suba, chce zebys pogral ze mna i coś razem nagramy :D

Beda inne filmiki, kwestia czasu, dobry material nie tak latwo zebrac jak w csie ^^

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
W CS’ie to na mnie nie licz. Nie umiem grać w strzelanki. Inne gry poza strzelankami? Jak najbardziej ;)

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
pharios moze firefall od jutra gierka otwarta i calkiem fajne mmo

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

nowy film z dota2 enjoy, oglądajcie w 1080p

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Oo cs. Ja chętnie pogram i ponagrywam wszystkie strzelanki a szczególnie Csa

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
@Roirraw gralem juz w Dota 2 (100h). Wczesniej LoL i Dota 1 ;) Więc, moby ogarniam :D

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

Tylko bez takich tekstów tutaj, każdy gra w to co lubi, a szczerze powiedziawszy nie wiem po co ten tekst lukos, nikogo to nie obchodzi.

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Całkiem fajne filmiki. W Dotę też bym mógł pograć choć strasznie słaby jestem XD

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

lukos124:
Roirraw nie mam pojęcia po co ten tekst. Tak tylko Was poinformowałem.
Dla mnie po prostu LoL jest bardziej przejrzysty i ogólnie lepszy. Oczywiście moim zdaniem
Widzisz, że nagrywam filmy z doty i umawiam się z kimś do gry w dote a ty wyskakujesz z tekstem ze wolisz lola który od razu powoduje, że Elmor zaczyna cie atakowac tekstami, ze pewnie wolisz lola od doty bo jest latwiejsza. Po co nam jakakolwiek informacja, że uważasz lola za bardziej przejrzysta i lepsza gre? Nie mam zamiaru tu sie klocic ani prowadzic kolejnej bezsensownej rozmowy na temat ktora gra jest lepsza, takze graj sobie w lola, mysl sobie o docie co chcesz, ale zachowaj do dla siebie.

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

new, enjoy :)

dla graczy moba, ale nie doty:
aegis daje ci dodatkowe zycie, wypada z roshana, bossa na mapie, cos w stylu barona, na ageisie mozna wykonac deny, tak jak na wiekszosci rzeczy w docie, mozna go dobic i zniszczyc.

jesli chodzi o gem, to jest to przedmiot dajacy true sight, widzi sie niewidzialne rzeczy i bohaterów, heros ktory mnie zabił to riki, jego ulti daje mu pasywna niewidzialnosc jesli nikogo nie atakuje

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Akurat Dota 2 mnie niezbyt interesuje, choć w sumie chętnie bym się w nią grać nauczył :) A co do CS GO to grałeś coś turniejówek? Jaka ranga? Ja jestem obecnie elitarne srebro :p Jak coś to może zagramy któregoś razu, co? :D

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

alt
Golter:
Akurat Dota 2 mnie niezbyt interesuje, choć w sumie chętnie bym się w nią grać nauczył :) A co do CS GO to grałeś coś turniejówek? Jaka ranga? Ja jestem obecnie elitarne srebro :p Jak coś to może zagramy któregoś razu, co? :D
No jeszcze jedna osoba i moznaby poprowadzic noobski team xd jak chcesz to dzis wieczorem bede grać z @“Elmor” i @“Kageno”, na drugim koncie costam pogramy zobaczymy jak to wychodzi.

Co do CS:GO to gram ale nie duzo i praktycznie tylko mecze turniejowe i uwaga zagralem ich mega duzo bo az 12 xDD po przegraniu pierwszych 10 dodalo mnie do SILVER II, takze z tego co sie orientuje potem jest III, IV, V i elite tak? ^^

Teraz gram w mase gier wiec nie maniacze w ktoras szczegolnie, ale w CS:GO mozemy pyknac, zobaczymy kto lepiej farci :D:D

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Po Silverze IV jest Silver Elite, potem Elite Master i następnie zaczynają się już Złote Laury
Tu masz dokładną rozpiskę:

I w sumie mogę z wami pyknąć jednego meczyka w Dotę, coś tam grałem jak jeszcze była beta i potem chwilę parę miesięcy temu więc jako takie podstawy znam z brakiem recalla, kurierami, powierzchownie runami i takie tam.

Ostatnia edycja:
Top Bottom