R
Roirraw
enjoy 
Ostatnia edycja:
Nie chce Suba, chce zebys pogral ze mna i coś razem nagramyWidziałem film. Suba nie dam bo CSPoczekam aż będzie więcej filmów
![]()
Dota 2 [lofciam] Pograłbym XD
nowy film z dota2 enjoy, oglądajcie w 1080p
W czym problem? jest darmowa xdRoirraw:![]()
Chciałem z tobąElmor:![]()
Spoko, a grałeś już coś czy będę musiał grać na subkoncie zebysmy nie dostali za dobrych przeciwnikow?Roirraw:![]()
Chciałem z tobąElmor:![]()
nowy film z dota2 enjoy, oglądajcie w 1080p![]()
Wczesniej pewnie nie grales w Dota 1, LoL jest latwiejszy dlatego go wolisz, prawda? [hahaha]Wolę LoLa niż Dote 2![]()
Widzisz, że nagrywam filmy z doty i umawiam się z kimś do gry w dote a ty wyskakujesz z tekstem ze wolisz lola który od razu powoduje, że Elmor zaczyna cie atakowac tekstami, ze pewnie wolisz lola od doty bo jest latwiejsza. Po co nam jakakolwiek informacja, że uważasz lola za bardziej przejrzysta i lepsza gre? Nie mam zamiaru tu sie klocic ani prowadzic kolejnej bezsensownej rozmowy na temat ktora gra jest lepsza, takze graj sobie w lola, mysl sobie o docie co chcesz, ale zachowaj do dla siebie.Roirraw nie mam pojęcia po co ten tekst. Tak tylko Was poinformowałem.
Dla mnie po prostu LoL jest bardziej przejrzysty i ogólnie lepszy. Oczywiście moim zdaniem
No jeszcze jedna osoba i moznaby poprowadzic noobski team xd jak chcesz to dzis wieczorem bede grać z @“Elmor” i @“Kageno”, na drugim koncie costam pogramy zobaczymy jak to wychodzi.Akurat Dota 2 mnie niezbyt interesuje, choć w sumie chętnie bym się w nią grać nauczyłA co do CS GO to grałeś coś turniejówek? Jaka ranga? Ja jestem obecnie elitarne srebro
Jak coś to może zagramy któregoś razu, co?
![]()