Postacie do powieści

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
mangofan97

mangofan97

New member
Siema wszystkim ^^

jest sprawa. Bo piszę powieść fantastyczną (utzrymywana w klimatach średniowiecza)
i potrzebuję postaci pobocznych. Proszę o to byście wymyslili jakieś fajne postaci,
opisali je (jak by wyglądały np. Imię: Gladrus, Wysoki, dobrze zbudowany, bez jednej ręki, ulubiona bron topór) itp. Liczę na waszą pomoc.
Z góry dzięki ^^

Ostatnia edycja:
P

Payback

Skoro to twoja opowieść, to postacie też powinny być wykreowane przez ciebie. Można szukać gdzieś inspiracji (np. zrobić podobny charakter postaci do osoby z rzeczywistości), ale proszenie o zrobienie to pisanie na odpierdziel.

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
alt
Payback:
Skoro to twoja opowieść, to postacie też powinny być wykreowane przez ciebie. Można szukać gdzieś inspiracji (np. zrobić podobny charakter postaci do osoby z rzeczywistości), ale proszenie o zrobienie to pisanie na odpierdziel.
Nie chce pisać na odpierdziel :-D po prostu brak mi pomysłów na jakieś dobre postacie poboczne ^^ nie proszę o wątek główny tylko o podpowiedzi na “arc’i” :-D bo główne postaci i wątki główne są juz obsadzone (ale pomysły skończą sie jakoś na 100 stronie a to trochę za malo) :-D

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Ja nie podpowiem ci nic, bo sama coś piszę i jakby mi ktoś ukradł jakiś pomysł to bym się zachlastała, serio XD
Ale, ale polecam ci pograć w coś z wieloma postaciami. Np.:
w grach tego typu postaci mają miliony dialogów, są serio świetnie rozpisane i można czerpać i czerpać wenę z tego :3 Do tego jeszcze w takich grach jest miliony wątków pobocznych - a to jakaś kradzież, a to tajemniczy list… pomysłów miliony, gorzej na papier to przelać XD

Ostatnia edycja:
Top Bottom