Y
Yona
Każdy z nas ma postacie których nie lubi z anime. Piszemy jakie to postacie i dlaczego ich nie lubicie.
W jednym anime nie lubię chyba z 3 postaci.
U mnie to:
Shizuku Mizutani (Tonari no Kaibutsu-kun ) - Dziewczyna ambitna i liczy się dla niej nauka lecz nie spodobało mi się to,że potraktowała przyjaciółkę jak śmiecia i powiedziała że nauka jest tylko dla niej najważniejsza.
Kagome Higurashi (Inuyasha) - Hmm… Tu mogłabym zrobić referat
. Najbardziej irytująca główna bohaterka jaką nie cierpię. Szczerze jest irytująca,samolubna i straszne fałszywa. Nie lubię jej za jej charakter,udaje silną,ale jak przychodzi co do czego to każdy musi ją ratować.
Inuyasha (Inuyasha) - Kolejna postać z tego anime o której mogłabym zrobić referat!
. Nie cierpię go za to,że zimno traktuje Kikyou,jego mina i spojrzenie wkurza mnie strasze a niby “cały czas ją kocha” ehh bez komentarza. Czasem zaczęło mi przeszkadzać to,że gubi się w swoich uczuciach i mimo to że kocha kagome to rani je obie,jest niezdecydowany nie wie sam czego chce. Ta jego “siła” nic nie potrafi zrobić bez swojej formy pół demona oraz miecza. Ehh…
Shippou (Inuyasha) - Nie sądziłam że kiedyś nie będę lubić zwierzaka w anime,ale on zasłużył na moją nienawiść. Strasznie irytujący lisi demon i tylko 'kagome,kagome i kagome" . Rozumiem kocha ją,no ale on przesadza.
Light Yagami (Death Note) - Nie lubię go tylko dlatego że zabił L
Mam nadzieje,że i wy podzielicie się postaciami których nie lubicie
.
W jednym anime nie lubię chyba z 3 postaci.
U mnie to:
Shizuku Mizutani (Tonari no Kaibutsu-kun ) - Dziewczyna ambitna i liczy się dla niej nauka lecz nie spodobało mi się to,że potraktowała przyjaciółkę jak śmiecia i powiedziała że nauka jest tylko dla niej najważniejsza.
Kagome Higurashi (Inuyasha) - Hmm… Tu mogłabym zrobić referat
Inuyasha (Inuyasha) - Kolejna postać z tego anime o której mogłabym zrobić referat!
Shippou (Inuyasha) - Nie sądziłam że kiedyś nie będę lubić zwierzaka w anime,ale on zasłużył na moją nienawiść. Strasznie irytujący lisi demon i tylko 'kagome,kagome i kagome" . Rozumiem kocha ją,no ale on przesadza.
Light Yagami (Death Note) - Nie lubię go tylko dlatego że zabił L
Mam nadzieje,że i wy podzielicie się postaciami których nie lubicie
Ostatnia edycja: