Poszukiwane osoby do współprowadzenia bloga

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Siemka
Poszukuje osób do wspólnego prowadzenia bloga. Blog jest o tematyce anime oraz mangi.
Szukam kilku osób do prowadzenia bloga ponieważ sam nie dałbym rady publikować codziennie postów.

Poszukuję
-2 pisarzy/pisarek ( Ktoś kto będzie pisał posty )
-1 technika/techniczke (Ktoś kto ogarnia Bloggera,kod HTML i tego typu rzeczy) PILNIE POSZUKIWANY

Wymagania

W przypadku pisarza:
-Znajomość anime,mangi oraz podstawowe informacje o kulturze Japońskiej
-Dobra znajomość języka polskiego ( Trzeba wiedzieć gdzie postawić przecinek oraz znać zasady ortograficzne xP)
-Podstawowa umiejętność posługiwania się bloggerem (Pisanie postów, dodawanie komentarzy itd.)
-Dostępność 2 dni w tygodniu
-Umiejętność pisania ciekawych postów (Tzn. Posty nie mogą być robione “na odwal się” i muszą zawierać jakąkolwiek spójność i sens )

W przypadku technika:
-Znajomość Bloggera
-Edycja kodu HTML
-Dodawanie kodu HTML
-Podstawowa znajomość informatyki
Najważniejsze jest umiejętność edycji bloga, usuwania lub dodawania danych elementów. To wszystko kręci się wkoło kodu HTML.

Od razu mówię że szukam dobrych i zaufanych osób. Nie chcę sytuacji odejścia po kilku dniach.
Jeśli wiesz że nie dasz rady lub że Ci się to znudzi to nie startuj ;)

Wygląd podania
Nick:
Zgłoszenie na stanowisko:
Spełnianie wymogów [Tak/Nie] :
(W przypadku pisarza/pisarki)
Co możesz wnieść na bloga:

Pozdrawiam i mam nadzieję na miłą współpracę ;)

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Odświeżam

Ostatnia edycja:
H

Holy_Master

Nick: Nieoficjalny HolyMaster
Zgłoszenie na stanowisko: Mogę i coś popisać, i technicznie ogarnąć.
Spełnianie wymogów: Tak
Co możesz wnieść na bloga: Szczerze nie wiem, prowadzę swojego bloga, jednak jest on prowadzony w dość luźny sposób. Treść wpisów jest dość amatorska, gdyż takie było założenie. W zależności jaki poziom treści byś chciał, mógłbym się postarać i wypocić coś bliższego prawdziwym recenzjom. W dodatku mógłbym prowadzić dział VN, jeśli taki masz w planach =]

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Nick: COCOart
Zgłoszenie na stanowisko: technik
Spełnianie wymogów [Tak/Nie] : Tak

Jakby nie patrzeć zajmuję się tworzeniem grafiki i pisaniem stron www. : o
Myślę, że mogę co nieco wnieść.

Ostatnia edycja:
Top Bottom