Poszukuję podobnych

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.

Wrexxar

Donator
Witam. Potrzebuję piosenek typowo gamingowych, z pokroju tych piosenek:

Najlepiej jeśli to od razu będą wykonawcy a nie same utwory, potem najwyżej coś skubnę. Z góry dzięki.

Ostatnia edycja:
Same z siebie nutki bardzo przyjemne, jednak ja szukam czegoś w stylu coś pomiędzy drum and bass oraz rocka, bardziej mi jednak pasują do mojego stylu gry :D

Ostatnia edycja:
Dnb i rock…mam bardziej metal i dnb.
Cóż…jutro popaczam dokładnie w spotify i w swoich folderach z muzyką, może znajdę jakieś potężne Rock’n’Bass :D
Na razie mam tylko tyle…i nie rock, metal ;_:

;
;
Ewentualnie “I see stars”, oni grają całkowicie inaczej, możesz spróbować…znam ludzi którzy słuchali tylko klasyki…i wkręciłem ich w death metal :D
I see stars są w porzo, bo mają czyste wokale…CC to już industrial…bardziej mroczne, bardziej “brudne”.

Chyba że chcesz jakiś zwykły DnB(bez rocka, metalu itp, czysty Dnb, liquid) to lekko ci wcisnę “paru” wykonawców .—.
Ale w każdym bądź razie, zrobię jutro remament folderów, i coś podrzucę.

Ostatnia edycja:
Dzięki elowetroSSS, właśnie coś takiego jak I see stars szukam. Chodzi mi właśnie o takie piosenki, w których czuć energię podczas grania :) Czekam dalej jeśli ktoś ma coś innego :D

Ostatnia edycja:
Powrót
Top Bottom