Potrzebny rysunek :)

• Autor wątku Gdybym_Mial_Gitarre
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
G

Gdybym_Mial_Gitarre

Cześć towarzysze.

Planuję zrobić tatuaż, tematyka fantasy, zaraz dam bardziej w szczegółach, zwracam się z tym tu ponieważ kilka osób już próbowało i ani w lewo ani w prawoni huhu nie szło to w tą stronę co powinno. także ten. Generalnie chodzi o postać JIn kazama z serii Tekken w formie devil, jak na 1 załączniku(jin.jpg). Noi teraz trzeba go lekko przerobić, otóż, chciałbym aby był w pozycji, jak samurai na 2 załączniku, z tym że zamiast miecza i pochwy, to w ręce w której trzyma miecz by znalazło się ludzkie serce najlepiej jeszcze zakrwawione ^^ jest to naprawdę najuboższa i prostsza, że tak powiem pierwszy krok całego tatuażu jaki planuję, ale już na tym etapie następuje totalny klops gdzie nie próbowałem, także byłbym wdzięczny za pomoc, oczywiście, przewiduję wynagrodzenie finansowe za wykonaną poprawnie pracę :) także no, POMOCY!

Pozdrawiam ^^

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Próbowałeś bezpośrednio u tatuażysty jakiegoś? Przeszperaj po fejsiku okoliczne studia, zobacz kto robi fajne odwzorowania postaci, bo każdy lubi dodać coś od, siebie i nie kazdy będzie chciał zrobić kalkomanie.
Może będę mógł kogoś polecić. Z tych co znam co robią postacie manga/anime gry itp odwzorowane to polecam:

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Pierwsze i zasadnicze pytanie i najważniejsza rzecz w tym wszystkim.

Pieniądze.

Tak dokładnie. Ile za to możesz zapłacić?

Ostatnia edycja:
G

Gdybym_Mial_Gitarre

dam 300 za dobrze wykonany rysunek

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Gdybym Miał Gitarrę:
dam 300 za dobrze wykonany rysunek
Za dobrze wykonany… Hmmm… Co to znaczy dobrze? Dobrze, dobrze? Czy dobrze komercyjnie? Jaki to ma być rysunek? Szkic? Malowidło? Speedpaint? I Format?

Ostatnia edycja:
G

Gdybym_Mial_Gitarre

Szkic wystarczy, i tak czarnobiało będzie tatuowane, noi format preferowałbym A3 aczkolwiek A4 zda egzamin to juz kwestia chęci :)

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Czarno biały szkic powiadasz. To i ja mogę to ci zrobić :D

To próbka tego co potrafię.

Ostatnia edycja:
G

Gdybym_Mial_Gitarre

No tylko alezy mi na tym by byl to Jin z zalocznika noi dosc szczególowo zrobiony :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom