Poważne braki w funkcjonalności forum

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Status
Ten wątek został zamknięty.
B

bizmut

Otóż nie da się ignorować wątków. Mój zmysł estetyczny cierpi, gdy po raz kolejny zaświeca się ikonka z powodu postu kolejnego szacownego obywatela, który dzieli się swoja natchnioną muzyką. Nie chodzi mi o to, że mi to przeszkadza, że ktoś się dzieli z tak nieświadomymi ludźmi jak ja swoimi ulubionymi piosenkami, ale może po prostu to jest miejsce, gdzie można zajrzeć raz na jakiś czas. Obecnie jednak ta flaga podnosi się co niedługą chwilę, a klikanie w wątek za każdym razem jest zajęciem wyczerpującym siły. Tasukete, administratorze!

Nie da się też ładnie wklejać webmek. Czas gifów kończy się. Gify z muzyką są nowymi gifami. Nie można zostawać w tyle.

Ostatnia edycja:
Co do twojego problemu z “powiadomieniem” to można go rozwiązać. Na forum jest opcja, że kiedy napiszesz post w wątku, domyślnie ustawia ci wiadomości o zmianach, ale można temu zaradzić. Otóż w “Panelu użytkownika” na samym końcu ustawień znajduje się zakładka pod nazwą “subskrybowane wątki”. Tam są wszystkie wątki, do których kiedykolwiek coś napisałeś. Zaznaczasz niepotrzebne i usuwasz, klikając “ok”. Problem rozwiązany…

Ostatnia edycja:
Nie jestem przekonany, że to da efekt, który bym chciał. Obecnie subskrybowanych mam zero wątków. Chodzi mi o działy, poddziały i wątki, które zaznaczają się kolorem po lewej stronie od ich nazwy, gdy ktoś podbije je w nich.

Ostatnia edycja:
Nad formatem .webm się zastanowię, może się coś uda.

A jeśli chodzi o podbijanie tematów, to w sumie nie wiem w czym problem.
Zawsze możesz zaznaczyć Oznacz wszystkie działy jako przeczytane i po sprawie.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót
Top Bottom