Powitać

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

Shiki

New member
Czesc. Zostalem namowiony przez pewna osobe do rejestracji tutaj. Anime i manga interesuje sie z 5 lat. Moim pierwszym anime jakie obejrzalem bylo Another (nie liczac e dziecinstwie Pokemonow. :p ). Drugim - Higrashi i dopiero ta seria mnie wkrecila mocniej w caly swiat a&m. Moim ulubionymi seriami sa wlasnie Higurashi, Kara no Kyoukai, Naruto, do ktorego czuje ogromny sentyment, Cossette no Shouzou i Claymore.
Co by tu jeszcze… Mam 20 lat, interesuje sie literatura, duzo czytam, a przynjamniej staram sie. Wlasnie konce “Nawalnice mieczy” trzeci tom Piesni Lodu i Ognia. Znajda sie tez tutaj jacys fani tego cyklu? :)
Milo mi i mam nadzieje ze zagoszcze tu na dluzej. :3.

Ostatnia edycja:
C

Crona

Co sądzisz o filozofii Schopenhauera?
Czy Twoim zdaniem życie ma jakiś sens?
Czy dotknął Cię kiedykolwiek weltschmerz?

A tak serio to cześć kochanie.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Witam Cię zatem serdecznie na forum. Baw się tu dobrze.
Teraz pytanka:
  1. Jak masz na imię?
  2. Masz może konto na MyAnimeList?

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Witaj na forum. Mam nadzieję, że będziesz się tutaj doskonale bawić. Fanów cyklu pieśni lodu i ognia znajdziesz na pewno, jednak w większości raczej od strony serialu. Mała prośba - napisz swoją płeć by nie mówić do ciebie bezosobowo, bo z przywitania nie idzie wyłapać :D

Ostatnia edycja:
S

Shiki

New member
alt
Crona:
Co sądzisz o filozofii Schopenhauera?
Czy Twoim zdaniem życie ma jakiś sens?
Czy dotknął Cię kiedykolwiek weltschmerz?

A tak serio to cześć kochanie.
Keep calm and zaneguj wole zycia!
Życie jako wahadło cierpienia. Odkąd zrozumiałem, że urodziłem się człowiekiem, nic mnie już nie bawi.
Hehe, tag.

A tak serio to cześć kochanie. :D
alt
Mroczna:
Witam Cię zatem serdecznie na forum. Baw się tu dobrze.
Teraz pytanka:
  1. Jak masz na imię?
  2. Masz może konto na MyAnimeList?
  1. Mam na inię Marcin
  2. Tak mam konti na malu. Chcesz?
Dziękuję za miłe przywitanie.
alt
Tanovan:
Uszanowanko!
Kichasz seriami?
Powitać. Ale jak kicham? ;_;

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Bo są ludzie którzy spełniają się po jednym kichnięciu, a są i tacy co muszę 3-4 razy kichnąć pod rząd

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Siemanko jestem Ayu i miło mi Cię poznać.

zostań z nami i baw się dobrze!

Lubisz boczek?
A muzykę klasyczną? Filmową? Soundtracki z gier? Grywasz w coś? :D

No i wpadaj na czat, tam się odbywa nasza integracja w większości :D

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Cześć TU JEST JAKAŚ KONTYNUACJA POWITANIA URUCHOM WYOBRAŹNIE

Potrafisz gotować?
Co sądzisz o poligamii?

Na teraz to tyle reszta wyjdzie w praniu

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Hej ziomeczku, udanej zabawy na forum.
Lubisz keczup? jeżeli jesz frytki to polewasz je keczupem czy maczasz je w nim?
Znasz serię “Szklany Tron”?

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Siemanko :D

Kawa czy Herbata?

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
Witam i o zdrowie pytam. No i zapraszam na czat.
Byłeś już na jakimś konwencie?

Ostatnia edycja:
A

Adahn

Witam!

Sam jestem tutaj nowy, ale po CAŁYM JEDNYM DNIU mojej obecności tutaj muszę przyznać, że jest naprawdę fajnie.

2 tom “Nawałnicy Mieczy” to moim zdaniem najlepsza książka w całej sadze, tyle ważnych wydarzeń, tyle śmierci, aż nie można się oderwać od lektury. No i ten Petyr Baelish… (mój ulubiony bohater serii), takie książki po prostu trzeba znać :)

Za Higurashim i Another nie przepadam, ale to pewnie dlatego, że horrory zawsze bardziej mnie śmieszą niż bawią :D

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Hej! Witam na forum ;)
Wolisz mangę czy anime?
Przeczytałeś może Opowieści z meekhańskiego pogranicza. Północ - Południe?
Wiesz że Georg R.R Martin przestał pisać Pieśni Lodu i Ognia? Teraz przekazał zeszyt Robertowi M. Wegnerowi
“Stało się! Dziś już możemy ogłosić, że Powergraph podpisał umowę z George’em R.R. Martinem, w myśl której nasz drogi George przekazał odpowiedzialne zadanie kontynuacji Pieśni Lodu i Ognia naszemu wspaniałemu Robertowi M. Wegnerowi (który od dziś przyjął dwa nazwiska: Robert M.M. Wegner lub J.R.R. Wegner - w zależności od weny). Prezentujemy premierową okładkę, a także nasze najbliższe plany wydawnicze. Wierni czytelnicy będą z pewnością usatysfakcjonowani - przed nami wiele kontynuacji. Nie zabraknie spotkań z Lesławem Srebroniem, godnego następcę otrzymało również nasze Pożądanie, udało nam się także parę spektakularnych przejęć gwiazd rodzimej klawiatury.”
link do książki>(http://rafalkosik.com/premiery-wydawnicze-kwiecien-2015)<szukaj Władca Meekhanu. Tom I. Drużyna Meekhanu.
Czy twój awatar nie jest przypadkiem z Dogsów?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć, witam Cię serdecznie na forum. Zapraszam do uczestnictwa w konferencjach, które organizuję (od czasu do czasu) dla użytkowników. Mam nadzieję, że te forum stanie się dla Ciebie czymś tak fajnym jak dla mnie. Życzę Ci miłej zabawy. ^^

Ostatnia edycja:
S

Shiki

New member
alt
Mroczna:
alt
Shiki:
alt
Mroczna:
  1. Masz może konto na MyAnimeList?
  1. Tak mam konti na malu. Chcesz?
Tak, poprosiłabym.

Można zapraszać. C:
alt
Ayame:
Siemanko jestem Ayu i miło mi Cię poznać.

zostań z nami i baw się dobrze!

Lubisz boczek?
A muzykę klasyczną? Filmową? Soundtracki z gier? Grywasz w coś? :D

No i wpadaj na czat, tam się odbywa nasza integracja w większości :D
Za boczkiem nie przepadam. Muzykę klasyczną lubię czasem posłuchać, nie grywam w nic, jedynie soundtrack zapadł mi w pamięci z Call of Duty. Nie gram w gry. :p
Laxty:
Cześć TU JEST JAKAŚ KONTYNUACJA POWITANIA URUCHOM WYOBRAŹNIE

Potrafisz gotować?
Co sądzisz o poligamii?

Na teraz to tyle reszta wyjdzie w praniu
Nie potrafię gotować. Nic nie sądzę o poligamii, nie mnie oceniać.
alt
Dest3r:
Hej ziomeczku, udanej zabawy na forum.
Lubisz keczup? jeżeli jesz frytki to polewasz je keczupem czy maczasz je w nim?
Znasz serię “Szklany Tron”?
Siemka, lubię keczup, wręcz uwielbiam. Maczam xD .
Nie znam tej serii.
alt
dastame:
Siemanko :D

Kawa czy Herbata?
Kawa.

LukiMaster nie, nie byłem na żadnym konwencie.
alt
Adahn:
2 tom “Nawałnicy Mieczy” to moim zdaniem najlepsza książka w całej sadze, tyle ważnych wydarzeń, tyle śmierci, aż nie można się oderwać od lektury. No i ten Petyr Baelish…
Niedawno skończyłem 1 tom z Nawałnicy mieczy, czeka już następny. A Littefinger wymiata. C:

Zara, a to nawet nie wiedziałem. Dzięki za info. Nie wiem, chyba wolę jednak anime, manga strasznie mnie rozprasza, ale tez lubię czasem ją poczytać.
Tak, to z Dogsów. A Twoj z Magi?

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
alt
Shiki:
Zara, a to nawet nie wiedziałem. Dzięki za info. Nie wiem, chyba wolę jednak anime, manga strasznie mnie rozprasza, ale tez lubię czasem ją poczytać.
Tak, to z Dogsów. A Twoj z Magi?
Nie, jest to Jack z Pandora Hearts.
A co do Dogsów, to mi podobał się najbardziej odcinek o Badou (chyba najlepsze są pierwsze dziesięć minut odcinka :)

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Witaj o nowo przybyło młodzieńcu!
A tak serio to cześć ile masz wzrostu (fanatyczka tego pytania hihih)? Jaki kolor włosów?
Miłego pobytu na forum i zapraszamy na czateła :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom