Powitajcie Turela!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
T

Turel

Cześć. Jestem Turel i zarejestrowałem się wczoraj. Niektórzy z Was pewnie już mnie znają z konf na skypie. Teraz może coś o sobie?
Mieszkam w Tczewie, mam 26 lat i przyjaźnię się z bytersem. To on nakłonił mnie do wejścia na to forum. :) Kiedyś razem prowadziliśmy forum o podobnej tematyce, oparte także na silniku MyBB. Studiuję informatykę oraz interesuję się kreskówkami nie-japońskimi i mimo niemłodego już wieku wciąż lubię je oglądać. Ostatnimi czasy lubię nieco odmóżdżające i lekkie produkcje - przyjemnie relaksują.
Jestem jedną z niewielu osób, które lubią także nowsze kreskówki, a nie tylko ciągle narzekają, że teraz same badziewie na Cartoon Network i nie ma już tak dobrych seriali jak kiedyś. Zawsze daję każdej nowej bajce szanse i nie odrzucam tylko dlatego że jest nowa. :)
Obecnie moimi ulubionymi serialami animowanymi tego typu, które oglądam w miarę regularnie są: Zwyczajny Serial, Niesamowity Świat Gumballa, Clarence, Młodzi Tytani Akcja, Henio Dzióbek, Między nami misiami, Wodogrzmoty Małe, czasem też Spongeboba obejrzę i czasem Star Butterfly, czasem też Paka z Pniaka. Nie lubię jednak Pory na Przygodę. Są to wszystkie serie, które oglądam teraz. Nie będę wymieniał tych, które oglądałem w młodości, bo ta lista za bardzo by się rozrosła. :) Jeśli kojarzysz choćby jeden z w/w to możemy o nim podyskutować. :) Subskrybuję kilka blogów twórców kreskówek, z niektórymi utrzymuję kontakt i jestem na bieżąco w tym co się dzieje.
Poza tym lubię też gry komputerowe ale ost coraz mniej. Nie lubię także za bardzo anime. Widziałem Steins Gate i średnio mi się podobał. Czemu zatem się tu zarejestrowałem skoro nie przepadam za anime? Bo są tu fajni ludzie z tego co się zdążyłem dowiedzieć, oraz dlatego, że liczę na to iż powstanie dział o animacjach spoza kraju wiśni.
Od tego uzależniam swoją aktywność na tym forum! :>
Kiedyś zarejestrowałem się na jednym forum o kreskówkach, ale nie zostałem tam ciepło przyjęty. Ludzie jakoś nie tolerowali tam kogoś kto ośmielił się mieć inne zdanie od nich. Mam nadzieję, że tu takich oszołomów nie ma :)

To na razie tyle. Witam!

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Siemaneczko
Lubisz masło i placki?
Czerwona cegła, co Ci się z nią kojarzy?

Ostatnia edycja:
T

Turel

alt
TroLoL:
Siemaneczko
Lubisz masło i placki?
Czerwona cegła, co Ci się z nią kojarzy?
Eeee, co? Tak i tak, a co? Czerwone cegły? Z bólem.
alt
Tanovan:
Hej hej hej!
Kichasz seriami?
Zazwyczaj. To taka tradycja tu? Zadawanie głupich pytań? :p

Ostatnia edycja:
Mako

Mako

Donator
dlaczego nie lubisz pory na przygodę? Cześć :3 Skąd znasz Bytka?

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Witam Cię serdecznie na forum! Baw się tu dobrze.

Jak masz na imię?

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

To jest bardzo istotne pytanie! Bo mam odruch mówienia takiemu człowiekowi za pierwszym razem “na zdrowie”, za drugim “jeszcze raz” a za trzecim wskakuje z automatu “a niech ci ryj urwie”. Więc chciałbym wiedzieć, czy w przypadku gdy zacznie taka osoba kichać powinienem się ewakuować :p

Ostatnia edycja:
T

Turel

alt
Mako:
dlaczego nie lubisz pory na przygodę? Cześć :3 Skąd znasz Bytka?
Nie wiem, nie wciągnęła mnie. Jakies zbyt dziwne to jest. A ten pies Jake ma kolor taki jak żółtko w jajku! :/ Błe! Nie cierpię jaj, niedobrze mi się po nich robi. Z Bytkiem chodziłem do jednej klasy w liceum…
alt
Mroczna:
Witam Cię serdecznie na forum! Baw się tu dobrze.

Jak masz na imię?
Dzięki! Na skypie tyle razy padało moje imię. Umknęło Ci? :>
alt
Tanovan:
To jest bardzo istotne pytanie! Bo mam odruch mówienia takiemu człowiekowi za pierwszym razem “na zdrowie”, za drugim “jeszcze raz” a za trzecim wskakuje z automatu “a niech ci ryj urwie”. Więc chciałbym wiedzieć, czy w przypadku gdy zacznie taka osoba kichać powinienem się ewakuować :p
Ach o to chodzi… To lepiej się ewakuuj od razu. :p

Ostatnia edycja:
M

Minrae

Witaj !
Ja też jestem nowa i powoli staram się rozkręcić :D
Jakie lubisz gry komputerowe ? Lubisz mmorpg ? :D

Ostatnia edycja:
T

Turel

Szczerze to mmo nie cierpię. Wszystkie są takie same. Masa grindowania i robienia w kółko tego samego aż głowa boli. Do tego masa ikonek, napisów i przycisków, map oraz innych elementów HUDa któe zasłaniają ekran, słaby system walki w większości oraz fakt że wiele mmo wygląda identycznie + brak fabuły. Grałem w wiele z nich. DC Universe Online, Tera, jakieś jeszcze ze 2-3 których tytułów nie pamiętam. Wszystkie i tak takie same. :) Udało mi się wytrzymać przy każdej z nich góra kilkanaście minut do 2 h.

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Witam na forum! Jestem pewna że Ci się tu spodoba ;)
Uprawiasz sporty?
Wolisz omlet czy jajka?
Czytasz książki?

Ostatnia edycja:
T

Turel

alt
Mroczna:
alt
Turel:
alt
Mroczna:
Jak masz na imię?
Dzięki! Na skypie tyle razy padało moje imię. Umknęło Ci? :>
Nie umknęło! Pamiętam! Ale pytanie musi być, to je zadałam. Może inni chcą wiedzieć?
No właśnie w tym rzecz, że wolałbym by nie wiedzieli. :p Moje imię mają znać tylko wtajemniczeni. :)
alt
Zara:
Witam na forum! Jestem pewna że Ci się tu spodoba ;)
Uprawiasz sporty?
Wolisz omlet czy jajka?
Czytasz książki?
Sporty? Hmmm… Jedzenie! xD
Żadne z powyższych.
Książki? Zdarza mi się…

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć Turel :), już chciałem Cię powitać po imieniu, ale jak widzę, Twoje dane utajnione tylko dla uczestników konferencji, także uszanuję. Cieszę się, że zawitałeś na forum, mam nadzieję, że będziesz przychodził do nas często ^^

Baw się dobrze i do zobaczenia na jakimś piwku, jak przyjadę do Tczewa ;-)

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
Witam Turel. Miłej zabawy na forum oraz zapraszam na czat, choć już Cię tam widziałem. Liczę na miłe rozmowy o kreskówkach, do zobaczenia.

Ostatnia edycja:
T

Turel

alt
LukiMaster:
Witam Turel. Miłej zabawy na forum oraz zapraszam na czat, choć już Cię tam widziałem. Liczę na miłe rozmowy o kreskówkach, do zobaczenia.
Również liczę na tego typu rozmowy. :) Właśnie prędzej na czacie mnie można spotkać. Wolę tę formę komunikacji niż forum. Jest szybsza i bardziej bezpośrednia. Na forum oczywiście też postaram się od czasu do czasu coś skrobnąć, ale rzadziej. Turele to gatunki, które częściej występują na czatach. :p

byters - dzięki za uszanowanie mojej decyzji, to dla mnie ważne.

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Siema oglądasz jakieś seriale? Co sądzisz o TG?

Ostatnia edycja:
T

Turel

Z seriali animowanych to wymieniłem je w pierwszym poście. Z seriali typu Live Action to Doktora Who i Świat Według Kiepskich. TG? Co to?

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Hejka!
Jaka muzyka, masz last.fm? :D
Zapraszam do zapoznania się z moimi poradnikami :p

Ostatnia edycja:
T

Turel

Muzyka instrumentalna: orkiestra, chór, skrzypce, wiolonczele i pianino. Poza tym łągodny rock, rock alternatywny i klasyczny, czasem pop. Nie, nie mam last.fm

Ostatnia edycja:
Top Bottom