Prince of Stride: Alternative

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

Laaks

New member

Akcja anime obraca się wokół “Stride”, ekstremalnego sportu angażującego sześcioosobowe drużyny ścigające się w sztafecie na terenie całego miasta. Akademia Honan i inne uczelnie rywalizują o zwycięstwo w “End of Summer”, turnieju wschodniej Japonii.

Tymczasem w Akademii Honan studenci pierwszego roku, Takeru Fujiwara i Nana Sakurai, próbują wznowić działalność dotychczas zamkniętego klubu Stride. Ale aby ponownie mógł zacząć działać, muszą zrekrutować sześć osób do drużyny, co okazuje się nie być takie proste.
Tu już widziałem 1 odcinek póki co dużo nie pokazuje choć postać Sakurai nana strasznie mnie irytuję
ale zobaczymy jak to dalej będzie.Do kreski żadnych zastrzeżeń nie mam jest przyjemna dla oka (Madhouse).

Ostatnia edycja:
V

Vashkun

New member
To anime akurat przypadło mi do gustu, w związku z czym na pewno będę je oglądał.
Tak jak w wypowiedzi Laxtiego kreska bez zastrzeżeń, fabuła akurat mocno związana ze sportem, ale ja lubię takie klimaty.
Po pierwszym odcinku, mogę też powiedzieć że są ciekawie zapowiadające się postaci i myślę że miło spędzę czas poświęcony na tą serię.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Ale Sakurai nana kojarzy mi się z złą Orichime " Kurosagi-Kun"" Kurosagi-Kun"" Kurosagi-Kun"" Kurosagi-Kun"" Kurosagi-Kun"" Kurosagi-Kun"

Ostatnia edycja:
V

Vashkun

New member
A mi właśnie nie, fajnie że dostała też jakąś rolę poza byciem menadżerem.
Uważam że ciekawie rozwiną postaci i będzie co oglądać, oczywiście utrzymuję że też trzeba lubić klimat anime o sporcie.

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Pod względem postaci męskich będzie to chyba zastępstwo za KnB.
Pierwszy odcinek mi się spodobał. Do dziewczyny nic nie mam, myślę, że będzie fajna i ogarnięta. I liczę na ciekawe wyścigi, bo ten z pierwszego odcinka mnie zachęcił :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom