Prison School DRAMA

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
[attachment=261]

Gatunek: Komedia, Parodia, Romans
Rok produkcji: 2015
Odcinki: 9
Na krańcu Tokio znajduje się Prywatna Akademia Hachimitsu przeznaczona tylko dla młodych kobiet. Z nadejściem nowego roku, zmienia się władza szkoły a wraz z nią wieloletnia tradycja. Po raz pierwszy w historii do rekrutacji zostają dopuszczeni mężczyźni, jednak egzaminy wstępne zdaje zaledwie pięciu kandydatów. Kiyoshi Fujino - jeden ze szczęśliwców - jest mocno podekscytowany faktem, że będzie uczęszczał do szkoły, której zdecydowaną większością są młode dziewczyny, jednak nie jest świadomy tego, jaki los go wkrótce spotka.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Miałam okazję się z tym zapoznać. Przyznam szczerze, że zachęciło mnie do tego nietuzinkowe anime z sezonu letniego w 2015 roku.
Spodziewałam się, że nie będzie trzymać poziomu bajki. Jednak - na szczęście - moje oczekiwania okazały się błędne.
Jest to pełna humoru historia, którą mogę polecić każdemu, kto lubuje się w dziwnych rzeczach. Mamy do czynienia również z całkiem przyzwoitą obsadą aktorską, która dobrze oddaje charakter mangowych i animcowych postaci. Jedyne, czego mi tu brakuje to openingu z serii animowanej. Ten zdecydowanie był jednym z najlepszych w tamtym sezonie.

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Co prawda czytałem jedynie mangę, ale niesamowicie mnie ciekawi jak to zostało odegrane przez aktorów :vv więc chyba obejrzę :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom