Problem z tapatalk

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Status
Ten wątek został zamknięty.
G

grzegorzu90

Witam mam taki problem. Nie za bardzo wiem jak on działa. A serwer fo obsługuje. Chodzi mi o takie coś że zarejestrowałem się na forum przez niego natomiast na niego samego zalogowany jestem przy pomocy samego konta google. I teraz taki problem że przy samej rejestracji na jakimś forum za pomocą wyżej wspomnianego tapatalka ustawia mi inna datę urodzenia (45lat a mam znacznie mniej). I teraz z poziomu aplikacji nie mogę zmienić datę konta na forum a przez samą stronę nie mogę zalogować bo hasła nie znam ale wiem że jak odzyskam to znowu tapatalkiem nie będę mógł zalogować. Miał ktoś tak?

Ostatnia edycja:
G

grzegorzu90

W tapatalku przy następnym logowaniu znowu będę musiał odzyskiwać hasło, zdarza się że sam też wylogowuje a jak zmieniłem hasło to nie będę mógł zalogować przy prostym zaloguj z google plus tylko właśnie będę musiał pamiętać lub odzyskiwać. A korzystam z tapa z tego względu że nie muszę się logować na fora ani pamiętać ich adresów bo sporo tego mam.

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
alt
grzegorzu90:
W tapatalku przy następnym logowaniu znowu będę musiał odzyskiwać hasło, zdarza się że sam też wylogowuje a jak zmieniłem hasło to nie będę mógł zalogować przy prostym zaloguj z google plus tylko właśnie będę musiał pamiętać lub odzyskiwać. A korzystam z tapa z tego względu że nie muszę się logować na fora ani pamiętać ich adresów bo sporo tego mam.
Wydaję mi się, że to wina ustawień konta google czyli po prostu zmień datę urodzenia tam a może na forum też się to naprawi w co wątpie ale chociaż na przyszłość będzie dobrze.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Top Bottom