Problemy i bugi Animes 6.0!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Status
Ten wątek został zamknięty.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
W tym wątku proszę zgłaszać błędy i bugi w nowej wersji forum ;)

Ostatnia edycja:
Lumek

Lumek

Donator
Pierwsze co zauważyłem jest to, że niektóre opisy odznak trzeba przetłumaczyć na język polski ;)

Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
@Spider2023 trzeba zmienić avatary z poprzedniej wersji beta ze względu na większe zmiany w imporcie. Ta wersja już na 100% zostanie.

Elmor

Elmor

Donator
Czyli chat już tak zostanie, tak samo jak podział pośrodku na Kategorie i Aktualne?

Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
@Elmor wydaję mi się, że to najlepszy układ na stronę startową.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Animes przeżył ragnarok by znów się odrodzić w nowej postaci!
Na pewno trzeba przetłumaczyć takie rzeczy jak ‘calendar’ i wiele więcej, nie przepadam za takim mieszaniem się języków.

A i gdzie Kosz zniknął!? D:
Został usunięty?

Yankesss

Yankesss

Donator
alt
Domen:
Kosz jest ukryty, jak zajdzie potrzeba to mogę udostępnić przy dobrych argumentach 🙂
Maine stary dział z Nekronem PBF tam jest i chciałbym mieć wciąż do niego dostęp :D
Jest tam wiele ważnych informacji fabularnych i innych do których regularnie zaglądam by się nie pomylić przy czymś w moim Nekronie.

Właśnie odkryłem też że jestem w stanie przejść do niektórych jego tematów za pośrednictwem ‘Nieprzeczytane’, nie wiem czy tak powinno być w przypadku ukrytych rzeczy i nie wiem jakim cudem te tematy pojawiły się w moich nieprzeczytanych.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Top Bottom