~Próby rysowania~

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ohh, piękne prace :D Strasznie podoba mi się dobór kolorów a zwłaszcza oczka <3

Ostatnia edycja:
N

Nomiki

Ojej, naprawdę dziękuję, zwykle w rysunkach skupiam się na kolorach, i dlatego nie umiem anatomii x3

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
Omnomn!
Pychotko z pewnością będę czekać na dalsze arty od Ciebie <3
A tan anatomia, wkrótce się jej nauczysz xD
i tak się cieszę, bo same bisze widzę :D To może byś tak dla mnie Rina z Free narysował? ^////^
Jak długo już rysujesz?

Ostatnia edycja:
N

Nomiki

Bardzo się cieszę z tych słów c: <3
Hm, kiedyś rysowałem Reia, Nagisę i Haru, czas narysować Rina! xD Jak tylko skończę zamówienie i inne takie XD Jeszcze muszę skończyć komiks, który robię z przyjaciółką D:

Anatomia z czerwca -> http://scr.hu/1uhn/0or75
Anatomia z… października? -> http://scr.hu/1uhn/dtc0r
Chyba jest jakaś różnica :3
Zdarzają mi się dziewczyny, jak narazie łap taki… szkic? Tak zwykle wyglądają moje rysunki zanim będą do zniesienia XD Aż dwie dziewczyny! http://scr.hu/1uhn/8keok

Hm, ogólnie rysuje jakoś 2-3 lata, ale to nie była manga. Mangę rysuję chyba z rok, półtora? Zwykle na kartkach, dopiero od grudnia częściej rysuję… Wcześniej jeden czy dwa rysunki miesięcznie to było coś xD Albo nagle mnie bierze na cosplay i muszę go zrobić, albo nagle w szkole wysyp testów xD Albo w ogóle twierdzę, że rzucam rysowanie i nic nie robię przez dłuższy okres czasu…

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
Noo ba! Ja też przeżywałam takie upadki rysunkowe xd
Ale co mi tam do Ciebie! A że rysuje dłużej to omc…
Chyba widzę poprawę, chociaż po takim ułożeniu postaci coś ciężko to wychwycić xd
A czego cosplay?! I oczywiście jakieś zdjęcia też zrobisz huh? :D

Ostatnia edycja:
N

Nomiki

Wtedy nie rysowałem prawie w ogóle postaci inaczej niż od przodu do pasa~ Poza tym w szkole siedzę z osobą, która mnie przewyższa tak bardzo, że mi poprawia 3/4 prac, dzięki temu mi trochę łatwiej xD

Jak na razie Izumi z Love Stage!!, Kida z DRRR [instant], Sasuke z Naruto [instant dla znajomej] i teoretycznie mam Ritsuke z Loveless c: Mam takie dość dobre zdjęcia Izumiego chyba tylko i może jakieś z Sasuke xD

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
To zrób taki czalendż z tą osobą z ławki :D
Narysuj jakąś wybraną przez was postać, a obok niech narysuje ta osoba z ławiki tą samą postać :D
porównamy wasze umiejętności heheszki <3
Bosze xd yaoi widzę yaoi~
ble ble ble ! mówię stanowcze nie ! ( > x < )/
Takc czy owak co do reszty to spoczi:d lubię Kide. Saska nie lubie jego brat lepszy <3
Itachi forever!
Ale tak czy owak to zdjęcia wstaw chętnie pokomentuję xd
Ach no i zapraszam Cię na czata, tam możemy pospamić :>

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Ciekawe ;) Czym robiłeś, to są prace robione na tablecie, czy jak? ^^

Ostatnia edycja:
N

Nomiki

Tak, używam tabletu graficznego i programu Paint tool sai c:
Bardzo dziękuję!

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

Active member
Świetne! Jedna z moich ulubionych kresek <3

Ostatnia edycja:
N

Nomiki

Woah, naprawdę? ;w; Bardzo się cieszę! Nadal staram się by ją udoskonalać bo mi wciąż nie do końca się podoba : 3

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
LOLZ Nomik pozwól mi pochwalić się twoimi obrazkami na naszym FP?! Jak dla mnie KRESKA JEST SUPER! Taka kawai ;3 + dobór kolorów jest naprawdę dobry.

Ostatnia edycja:
N

Nomiki

Wielkie dzięki Louise! c:

Czy Twój fp nie jest o SAO? Jeśli chcesz mogę coś narysować z tego anime~ To chyba miało by więcej sensu, czy nie? x3 Znaczy jeśli chcesz te, to jasne, że możesz, ale gdybyś może uwzględnił tam mojego fp albo konto na dA, to byłoby super D: To nie tak, że cierpię na niedobór lajków i próbuje się wypromować, wcale nie Dx

No i bardzo dziękuję c:

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
NOOOOOOOOO NOMIK jeśli zrobisz to, to ci dam repke! :D A co do FP tak, jestem jednym z 2 main admów tam :p A co do reklamy to jasne, akurat lubie reklamowac ludzi którzy potrafią naprawdę ładnie rysować ;]

Ostatnia edycja:
Top Bottom