Prośba o zwiększenie skrzynki

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Status
Ten wątek został zamknięty.

Plazma

New member
Czy jest możliwość, żeby powiększyć limit zachowywanych wiadomości? Jestem nieusatysfakcjonowany z obecnej pojemności poczty.

Ostatnia edycja:
Czytam, czytam i mam tam pewne ważne rzeczy. Wiesz jak to jest. Ktoś coś chce od Ciebie wysyła wiadomość, Ty nie możesz sie oprzeć pokusie otwierasz, czytasz a następnie żałujesz, ze otworzyłeś i przyrzekasz sobie, że za 5h odpowiesz na tą wiadomość czy coś z nią zrobisz, ale… BUM! i 5 dni minęło, a ten ktoś wysłał w tym samym czasie 25 wiadomości, by Cię zmotywować do ruszenia tyłka… efekt 100% zajętego miejsca…

A swoją drogą nie lubię czegokolwiek kasować.

Ostatnia edycja:
Kto do ciebie tak pisał?

Ja też nie lubię kasować xd a jak już to masowo 1000+ wiadomości na mailu :p

Ostatnia edycja:
mi tam nie przeszkadza XD ale byłoby fajnie jakby się same kasowały te ostatnie bo czasem do kogoś PW nie można napisać

Ostatnia edycja:
W sumie, to nie powinien być problem pewnie aby zwiększyć pojemność skrzynki. Ale wpierw i tak tymi rzeczami zajmuje się Domen, więc jego musisz jakoś zachęcić aby sprawdził ten temat~ Osobiście pewnie mogę to zmienić, ale jeśli dobrze pamiętam to akurat ilość tych PW ma wpływ na obciążenie servera forum czym samym skutkuje jego wolniejszym wczytywaniem itp. Chodź powiekszęnie limitu do 50 pw np. nie powinno być chyba problemem.

Ostatnia edycja:
Ja to mam dobre ponad 100 wiadomość i wiele z poprzedniego roku i zajęte 70% skrzynki, nie mam tych problemów :p

Ostatnia edycja:
No wiecie… W sumie system PW to nie jakiś messenger czy cuś… Jak z kimś tyle piszecie możecie to gdzie indziej robić… Znaczy sie jest tyle opcji itd

Ostatnia edycja:
Nomp XD może niech mozliwa ilość PW wzrasta wraz z rangą czy coś… Bedzie wtedy mniej wiecej dopasowana do potrzeb użytkownika… Chyba XD

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót
Top Bottom