Przybycie Czerwonego Smoka

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
C

czerwonysmok

Imię : Mam patrona, który jest autorem jednej z Ewangelii ;) ( Zwracać można się do mnie Czerwony, Smoku, Red )

Wiek : Smoki to długowiecznie istoty ;) ( Na tyle stary,że pamiętam Dragon Ball i Sailor Moon na RTL 7 )

Topki : Higschool DxD ( Elementy ecchi, Fabuła i Piękna Rias ), Rosario to Vampire ( Manga, która ma u mnie 10 za

przemianę głównego bohatera ( Od zera do badass ), Neon Gensis Evangellion ( Manga i anime, których dawka psychozy

doprowadziła mnie stanu załamania wymieszanego z kacem )

Zainteresowanie : Nowe technologie, historia, uzbrojenie

Co robię w wolnym czasie : Czytam książki, komiksy, oglądam anime, filmy, gram, prowadzę audycje w radiu internetowym i buduję społeczność fanów HS DXD pod nazwą Szkarłatna Armia

Tyle o mnie : Niech nad tym forum czuwa opatrzność Gremory

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Hejka ! Witam Cię bardzo serdecznie na naszym forum.
Widzę, że mamy tutaj fana ecchi i kogoś kto ma fazę na punkcie smoków :D
Osobiście aż tak nie szaleje za ecchi ale jeśli już o nie chodzi no to mam podobnie jak ty bo moim faworytem jest Highschool DxD któremu o ile się nie mylę dałem 8,5 lub 9.
A tak odchodząc od tematu zainteresowań to zapraszam Cię bardzo serdecznie na nasz czat forumowy oraz TeamSpeak’a :)

Wiesz co,zaciekawiła mnie jedna rzecz…prowadzisz audycje w radiu internetowym ? Jakie to radio jeśli można wiedzieć ?
Czyżbyśmy mieli kolejnego radiowca oprócz mnie na forum ?

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
"Na tyle stary,że pamiętam Dragon Ball i Sailor Moon na RTL 7 " pffft jak połowa tego forum, to w ogóle nie ma nic do długowieczności XD
No ale piona <3 Sailorki kocham do dziś, to chyba zostaje gdzieś tam w głowie XD

Ostatnia edycja:
C

czerwonysmok

Odpowiedź dla lukos124 : Mam własny serwer i nieraz zdarza mi się nadawać audycję, gdzie ludzie zamawiają jakieś kawałki ( Ludzie z różnych chatów, znajomi, jak będę miał płynność finansową to radio zostanie podpięte pod moja stronę, która jest w trakcie budowy )

Nikorin - Może rzeczywiście przegiąłem z tą długowiecznością, ale mogę zdradzić, że dowód osobisty mam ;)

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ahh a już myślałem, że przyszedł jakiś mój pobratymiec z Radia Anime24 w którym “pracuje”.
Znaczy nie można zbytnio tego nazwać pracą ale prowadzę tam audycje :)

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
no dowód osobisty też nie jest oznaką długowieczności XD

Ostatnia edycja:
C

czerwonysmok

Hmm Czyli zostaję przy moim pierwszym stwierdzeniu ( Smoki to długowieczne istoty ) xd

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
chyba, że spotkasz Hobbita :3

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Witaj serdecznie Czerwony. Ostrzec cię jednak muszę. Smoków dużo spotykałem. Zaś ty jesteś inny.
Witam ponownie na naszym pięknym forum. Jako ostatnio nie aktywny zbytnio użytkownik (życie wciąga xD ) zadam ci pytanie. Posiadasz już kogoś kogo kochasz? (prawdziwą osobę)

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Witam Cię serdecznie Marku/Mateuszu/Łukaszu/Janie (niepotrzebne skreślić)! Witam Cię serdecznie na naszym forum. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :3 A co do długowieczności- masz tyle lat by mieć prawo jazdy kategorii B? Bo dowód osobisty i dziecko może mieć xD

Ostatnia edycja:
C

czerwonysmok

Nikorin - Nie popełnię błędu kuzyna Smauga ;)

PhariosShaphire - Hmm możliwe, że wyróżniam się spośród innych smoków. Co do drugiego - Nie mam takiej osoby :(

Golter - Jam jest urodzony o świcie ! Tak, mogę mieć prawo jazdy kategorii B ;)

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
Witaj o wielki smoku :) bardzo gorąco, niczym dech smoka, wita cb Mango… Jam zauważyłem, jesteś fanem HS DXD… Powiem tylko tyle,że sra mi sie do kwietnia, bo zniecierpliwiony śnie o oglądnięciu trzeciego sezonu mojego ukochanego echi ;), z tym że ja wole Akeno :) no a teraz jak zawsze kilka pytań
  1. Co myślisz o uprawianiu sportów? Robisz może comciekawego?
  2. Jakiej muzyki słuchas?
  3. Skąd to smoku przybywasz?
    No i tyle. Jak co to wal do Mango a otrzymasz wszelką pomoc ;) a i przy okazji dowiem sie chętnie czegoś więcej o szkarłatnej armii ;) pozdro

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Siemson panie Smoku. ;) Trochę tajemniczym smoczydłem jesteś; ani imieniem się nie podzielisz, ani wiekiem… No ale trudno, dla mnie najważniejsze, żebyś trochę przybliżył mi swój gust muzyczny. :3
Miłego pobytu na forum!

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Witam młody Smoczku, jam jest Yankesss de Nekin Nekrinius.
Powiedz co cię do nas przywiało?

Ostatnia edycja:
C

czerwonysmok

Jak ktoś ładnie o smoka coś prosi i z nim miło dyskutuję, to smok służy odpowiedzią :) ( Smok mają swoje skarby i tajemnice i ich pilnują :) )

Mango :
  1. Sporty uprawiam różnie. Główny to jazda rowerem w okresie wiosna-lato, zimą nieraz jakiś basen się trafi
  2. Muzyka najróżniejsza - Od klasyki, przez rock aż po elektroniczną ( Słucham akurat tego co mi się spodoba :) ) Na siłę jakby mnie ktoś zmusił wybrać to pewnie by była to muzyka elektroniczna
  3. Przybywam hmm zależy o co pytasz. Jeśli internet to rezyduję jeszcze na paru innych chatach. Moje legowisko jest w stolicy
  4. Wbij Szkarłatna Armia w Google i się dowiesz :)
Alison : Co to spowiedź ;) Muzyka, odpowiedź up

Yankesss - Wiatr :) ( A tak na serio zostałem przegnany z jednego chatu i skierowali mnie tutaj, za herezje, które tam mówiłem )

Ostatnia edycja:
C

czerwonysmok

Siedziałem na czacie, gdzie ogólnie niechęć do DxD była tępiona niczym herezja przez inkwizycję kościelną w XVI wieku. P powiedziałem, że ta bajka jest zajebista, ma fajną FABUŁĘ ( nie fapułę ) i jeszcze parę innych słów :D

Ostatnia edycja:
C

czerwonysmok

Witaj Levi$

Widzę, że Issei to chyba twój wzór do naśladowania lub patron :) ( Propsy dla ciebie )

Ostatnia edycja:
Top Bottom