Przystanek Woodstock 2015!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Mako

Mako

Donator
Otóż w 2015 roku najprawdopodobniej wzorem lat ubiegłych Przystanek Woodststock odbędzie się w Kostrzynie nad Odrą, będzie trwał trzy dni i zacznie się na przełomie lipca i sierpnia czyli akurat 30.07.2015r.

Kto zagra na Przystanku? Możecie zobaczyć tu <3 http://www.wosp.org.pl/przystanek_woodstock/ktozagra

Ja z pewnością będę, może jak będzie kilka osób to spotkamy się i pójdziemy razem na piwo ^^
Więc kto jedzie? Kogo będę mogła spotkać z forum?

Ostatnia edycja:
Bakomel

Bakomel

EkipaAnimes
Też będę :D rok temu było mega więc i w tym roku liczę na dobrą zabawę!

Ostatnia edycja:
Mako

Mako

Donator
Uuu ^^ Okaś będziesz sam czy z towarzystwem?

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Pojadę chyba tylko dla samego eluveitie :D bo reszta mnie mało obchodzi :p ale chyba powtórzę to jak w zeszłym roku pojadę na jeden dzień. Bo wypady na 5 dni są męczące. Ale jednak zajebiste ;)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Rok temu mnie nie było, w tym sezonie jadę tylko jeszcze nie mam bladego pojęcia z kim XD

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Samemu też jest fajnie pojechać ;) jedziesz na żywioł :D spotykasz randomowych ludzi i się z nimi bawisz to też jest opcja ;)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Jestem przyzwyczajony do tego, że w takich wyprawach ktoś mi towarzyszy. XD

Ostatnia edycja:
Mako

Mako

Donator
Zawsze będziesz mógł się dołączyć do mnie xd ~~ ;)

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
Chyba, prawdopodobnie, może, aczkolwiek pojadę jeśli Mako mnie weźmie :x

Ostatnia edycja:
Mako

Mako

Donator
Byłoby super jeśli byśmy się wszyscy spotkali :3

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Ja już pozbierałem ekipę, i jedziemy (ludzie z roku się czasem na coś przydają), będzie mi też towarzyszył mój brat.

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Ja nie wiem czy jadę w tym roku… Zastanawiam się cały czas. Jechać czy nie? Jak tak. To samemu czy z ekipą.

Ostatnia edycja:
B

Bogurodzica

Mistrz Rozpierduchy:
Ja nie wiem czy jadę w tym roku… Zastanawiam się cały czas. Jechać czy nie? Jak tak. To samemu czy z ekipą.
No pewnie, że z ekipą, w tym tkwi piękno tego zdarzenia.
Jeśli nie masz z kim jechać, to możesz dokotłować się do kogoś na miejscu, bądź znaleźć grupę w internecie. :)

Ostatnia edycja:
R

Raizer

New member
Otóż wszem i wobec ogłaszam, że w tym roku również się pojawię :3 Co sądzicie o pomyśle, żeby zgadać sie tak, żeby rozbić się razem gdzieś?

Ostatnia edycja:
Top Bottom