Przywitanie Yuutyyy

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Y

Yuutarin

Imię: Plz nope, mówcie mi Yuuta/Yuu
Lat: hehe nie ich bin starsze
Ulubione anime:
Gintama, Yu-Gi-Oh (Arc V fav) , Gulity Crown, JoJo, no i… sporo by tu jeszcze tego było,
na początku mojej przygody naoglądałam się sporo tytułów, szczerze mogę powiedzieć że jakoś około 200 by się znalazło!

Ulubiony gatunek muzyczny:
Rock, Osty, instrumental,
nie lubię słuchać drących ryja kobiet i piosenek o masie podtekstów. :p Nie mój klimat.

Zainteresowania:
-‘Of kors’ anime
-Pykam czasem w Lol’a,CS:GO i inne multiplay’erki.
-Rysuję od około 5 lat na tablecie graficznym… i regularnie z tego się utrzymuje, zalety nie posiadania kieszonkowego. Szczerze Polecam. Ogółem mogem narysować wszystko. Cziki-czika

Nicki, username’y ze stron na które możecie mnie dodać;
Lol- Yuutarin
Steam- Yuutarin/Rampheysaur

Tak czy inaczej miło mi was poznać, i mam nadzieję że zostanę tu jak najdłużej! (=^-ω-^=)

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jako iż to ja Cię tutaj sciągnąłem to będę miał tę przyjemność i przywitam Cię jako pierwszy.
Witamy serdecznie na forum :D
Zadałbym Ci jakieś pytanie ale tak w sumie to dużo już o Tobie wiem…nawet za dużo.
Jedyne co mogę zrobić to zaprosić serdecznie na czat i życzyć miłego pobytu na forum :)

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Mi też miło poznać i też mam nadzieję że zostaniesz na dłużej :p

Masz ulubiony deser czy coś?

Albo lubisz wędzonki :p

i czy jesteś prawo czy leworęczna :p

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Hej miło Cie poznać!
Co sądzisz o legalizacji marihuany?
Jak jesz frytki to oblewasz je keczupem czy maczasz je w nim?
Skoro jesteś graficzką to zrobisz mi okładkę na płytę? :D
Wpadaj na czateł ;) Peace!

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Mam nadzieje że wpadniesz od czasu do czasu na czaty.

Co sądzisz o poligamii?
Potrafisz gotować (rosół)?
Zostaniesz moją żoną? ༼ つ ◕_◕ ༽つ

A do takiej muzyki coś masz :V?

Ostatnia edycja:
A

Adahn

Witam serdecznie na forum!

Też uwielbiam Yu Gi Oh, grasz może na YGOPro?

Właśnie niedługo sobie zacznę oglądać Arc V (poddałem się na Zexal, bo było, no nie ukrywajmy, bardzo słabe). Moja ulubiona to zdecydowanie 5ds, ale ogólnie zawsze byłem fanem synchro. Pendulum jakoś mnie nie kręci i jeszcze nie miałem przyjemności sobie grać deckiem skoncentrowanym pod te właśnie karty.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

Ostatnia edycja:
Y

Yuutarin

Dzienky Lu-chan~

@kiklors To ten, od góry do dołu,
nie wiem czy to się jako deser zalicza ale lubię szejki z maca i domowe miksy z jogurtem. Za bardzo za słodyczami nie przepadam. Wędzonki są spoko!! ( >w<" ) Jestem praworęczna chociaż chciałabym być obu.

@Dest3r Maryha za bardzo mnie nie ciągnie, więc wole aby było jak jest. ;) Frytki maczam, tak jak kotlety, ziemniaki, pomidory i ogółem wszystko z niedzielnego obiadku. I nie wiem czy cię moje bazgroły zadowolą ale jak coś to priv. XD

@Laxty Ożesz musiałam wygooglować, nie no zależy kto i co i jak… omg staczam się. Co do gotowania, wszystko co spotkało się ze mną umarło i schowało się dawno w kącie.
Jeśli chcesz ¯_´• ω •`_/¯

@Adahn
Nie wiem jakim cudem nigdy o tym nie słyszałam ale “GIVE IT TO ME,RIGHT NOW.”
Arc V jest śmieszne, tym bardziej jak poogląda się potem przeróbki GierKarcianychDlaDzieci, oni mnie w to wciągnęli. <3
Ale zawsze i na wieki Yu-Gi-Oh Duel Monsters z 2000 roku. Najlepsze co mnie w życiu spotkało. Amen… Zexala też nie tykałam, tylko spojrzałam jak to wygląda i na moim małym ekranie pojawił się głośny sprzeciw. >w<

To na razie tyle :>

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
“Jeśli chcesz ¯_´• ω •`_/¯” uznaje to za zupełną zgodę :v. Zapamiętaj nie ma już odwrotu (∩ ͡° ͜ʖ ͡°)⊃━☆

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ori! Sjań ndum Nekrin de Nekrinius!
Ari na?

A tak serio, to co tam?

Ostatnia edycja:
A

Adahn

Fakt, oryginalne Duel Monsters też było kapitalne. Nawet tak bardzo hejtowane GX mi się całkiem podobało. Bodajże przedostatni arc (Dimension World arc) uważam za najlepszy w całym uniwersum tej karcianki. Dla samego tego arcu warto po to anime sięgnąć, bo jest naprawdę bardzo klimatyczny i całkiem mroczny jak na standardy tej serii.

A co do YGOPro - polecam serdecznie, w pełni zautomatyzowana gra w której można pograć najnowszymi kartami (oraz klasykami oczywiście) czy to z botami czy to z innymi graczami - zabawa świetna :)

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj na forum!

Gdzie nas znalazłaś?

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Hejo, witam cie w naszej malej społeczności…

Jestes kobieta czy chlopakiem…?!
Pytam poniewaz w swoim przywitaniu raz pieszel “…łam” a raz “…łem” hmmm…

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

To oficjalnie dzindybry!
Czy koń może założyć firmę?
Kichasz seriami?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Serdecznie witam Cię na naszym forum, mam nadzieję, że spędzisz z nami wiele miłych chwil. Oczywiście zapraszam na czat i do udziału w konferencjach :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom