Przywituję się

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
J

JanuszC32

Cześć, jakieś 15 minut temu konto założyłem, regulamin przeczytałem, więc wypadało by się przywitać ;) Jestem Aleksander (nick mówi co innego, bo na lepszy pomysłu nie mam :) ) i z grubsza z anime nie mam nic wspólnego. Sprawa ma się tak, że trochę czasu temu stała się taka przykra sprawa, przez którą wylądowałem w szpitalu na miesiąc. Nudząc się strasznie i posiadając przy sobie jedynie smartphone skusiłem się na Girls Und Panzer. Mimo mojego sceptycznego podejścia, jak zacząłem na 1szym odcinku 1szej serii, tak skończyłem na Girls Und Panzer der Film :p Później nie miałem czasu interesować się czymś innym, ale teraz prawdę mówiąc chciałbym więcej. W związku z tym chciałbym prosić, o poradę co powinienem obejrzeć teraz (najlepiej coś choć delikatnie podobnego do GUP, choć jestem otwarty na nowe doznania :p )?

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
No siema Janusz, polecam High School Fleet tez sa slodkie dziewczyny i militaria, tylko zamiast czolgow statki sa ;p baw sie dobrze na forum i wracaj szybko do zdrowia :)

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Siemka jestem Mariuszek.
Nie mam siły na polecenie anime ale baw się dobrze na forum i wbijaj na czat ;)

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Haifuri ma dość cienką fabułę :p
Kantai Collection? Teoretycznie trash, ale da się zjeść.
Poza tym na smartfonie możesz czytać mangę! Manga GuP pokrywa fragmenty historii nie wyeksponowane w anime. Poza tym jest jeszcze Ribbon Warrior (jest tam polska szkoła jazdy pancerne) i bodajże project Erika opowiadający historię sióstr Nishizumi i tytułowej Eryki w Kuromorimine.
Baw się dobrze :D

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
YO!
Rozgość się i baw dobrze

Ostatnia edycja:
Neko

Neko

New member
Zwykłam mówić, że anime jest jak chipsy… Na jednym się nie kończy.
Tak więc witam, mam nadzieję, że znajdziesz tu to czego Ci potrzeba.

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
Witaj o/
To ja na początek polecę jedyne i słuszne anime - Hunter x hunter.
Grasz w jakieś gry na android/ios?

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Ohhuu, ponoć oglądam chujowe anime… więc w tym ci nie pomogę ^.^
Ale, życzę miłego pobytu tutaj ! Yaaay !

Ostatnia edycja:
Top Bottom