PS 4 w co gracie i co polecacie

• Autor wątku Kiritsugu_Emiya
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kiritsugu_Emiya

W tym temacie można pisać w co gracie na PS4 a także można się umówić na jakieś wspólne granie ;)

Moja Kolekcja
Mortal Kombat XL
Titanfall 2
Uncharted 4
Watch Dogs 2

A w planie mam dorwanie gry Atak tytanów :D

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Może w sumie od razu podawać swoje Nicki żeby można było dodać się do frendsów :) Okatawo

Ja na razie mam tylko:

Wiedźmin Dziki Zgon.
a i darmowy Hawken (szukam kogoś do wspólnej gry)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Kupiłem ostatnio sobie PS 4, na razie kupiłem tylko Fallouta 4, kiedy już bd miał konsolkę w Wawie i kupiony tv, pewnie sobie nabędę konto ps + i też bd mógł z kimś pograć.

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
PS4 wychodzi teraz chyba najlepiej cenowo z nowych genów. Też jakiś czas temu miałem ochotę kupić ale jakoś mało gram ostatnio.

Znajdzie się tutaj jeszcze kilka osób z PS4 na pewno.

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Beyond two souls (11/10)
Heavy rain
Far cry 4
GTA V
The last of us (10/10)
UFC
To jest moja kolekcja na obecną chwilę, do tej pory mało grałem na konsoli, ale jak wkręciłem się by pograć coś więcej w The last of us, to te historie mnie pochłonęły bez reszty :)

Ostatnia edycja:
K

Kiritsugu_Emiya

Fajnie fajnie że ktoś się znalazł , może kiedyś wspólnie w coś zagramy jako ekipa z Animes ;)
Okatawo dobry pomysł z Nickami mój to Barti1155 trochę głupkowaty ale jak zakładałem kiedyś, to o tym nie myślałem a zmienić teraz nie można :p

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
widzę że tematu ucichł :D Jak ktoś chce szukam kompanów do Bety Paladins na ps4 mam chyba w zanadrzu jeden klucz jeszcze :)

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Do kiedy ważne? Ja może na koniec miecha wrócę do grania online. I zacznę nadrabiać tytuły

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
bez znaczenia kiedy :D no spoko ja muszę teraz Watch dogsy przejść, a potem GOW :D

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
Aktualnie gram w COD’a Infinite Warfare i Diablo 3
Mój nick to DeathViking564
Póki co ps plusa nie mam (bo mi po prostu nie potrzebny) więc raczej nie pogram z nikim w nic ale może kiedyś zmienię zdanie więc asekuracyjnie można mnie dodać :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom