PS3 która wersja?

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
T

Turel

Zastanawiam się nad kupnem PS3. Ceny używek sporo spadły, nawet nówki są tanie. Powiedzcie mi czy atrakcyjna cenowo, ale oferująca jedynie 12GB pamięci wersja PS3 jest opłącalna, czy lepsza z większym dyskiem? Nie wiem czy będę korzystał z cyfrowego sklepu PSStore ale chyba tak, przynajmniej raz na próbę. Są tam nieraz fajne promocje porównywalne ze steamem. Sama konsola zaś jest dobra dla tych kilkudziesięciu exclusiwów. Co polecacie?

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Sam jestem użytkownikiem Ps3, ale nie wiem ile mam GB :D chyba 500. Ogólnie nie narzekam. Jakbyś miał problem jakie gry warto kupić, to służę pomocą.

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
12 GB to za mało, nie zapominaj że gry instalują część danych na dysku konsoli (zapisy gier, aktualizacje), kup coś z większym dyskiem.

Ostatnia edycja:
T

Turel

alt
Kageno:
12 GB to za mało, nie zapominaj że gry instalują część danych na dysku konsoli (zapisy gier, aktualizacje), kup coś z większym dyskiem.
Też tak myślałem, dzięki! A na PSStore są często jakieś ciekawe promocje?

Ostatnia edycja:
S

Soviet_Gandalf

Powiem tak, jeżeli nie za często będziesz korzystać z PSstore i ogólnie multiplayer to 250 gb ci wystraczy. Co tydzień jest oferta specjalna, do tego są obniżki cen i różne rabaty więc zawsze coś znajdziesz.

Ostatnia edycja:
T

Turel

No to juz wiem co wybiorę 🙂 dzieki!

Ostatnia edycja:
Top Bottom