Psycho-Pass

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
T

Tsu

W niedalekiej przyszłości stan mentalny każdego człowieka będzie można sprowadzić do wartości liczbowych. Posłuży to jako narzędzie do skuteczniejszego łapania przestępców, a nawet zapobiegania morderstwom. Akane, świeżo upieczona inspektor, otrzymuje pierwsze zadanie oraz drużynę „psów gończych” składającą się z potencjalnych kryminalistów. Dziewczyna na własne oczy przekonuje się, jak cienka w tym systemie jest granica pomiędzy życiem a śmiercią.

Tanuki Anime

Ostatnia edycja:
S

SpiacyManekin

Cóż, anime jest dobre, pokazuje w jakim kierunki może rozwinąć się technologia, jakie są wady jej rozwoju.
Sama fabuła jest bardzo oryginalna a postacie mocno odróżniają się własnymi charakterami, aczkolwiek w tej serii najbardziej denerwowała mnie główna bohaterka :D

Ogólnie serię oceniłbym na takie 8/10 bo zakończenie było przewidywalne, co najbardziej zawsze razi mnie w anime.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Swietne anime. Pokazuje, ze szybki postep i technologiczny rozwoj ma ogromna liczbe zalet, ale rowniez wady. Bardzo mocna strona Psycho Passa to swietny soundtrack, jescze dlugo po obejrzeniu serii lubilem sobie posluchac niektore piosenki z tego animca.

Obejrzalem obie serie, pierwsza podobala mi sie duzo bardziej. Teraz czekam az pojawi sie u nas film ;-)

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Ten tytuł poleciła mi siostra…i bardzo jej za to dziękuje! Fabuła bardzo mnie wciągnęła. Koniec, jak i kilka wydarzeń…sprawiły, że poczułam się cholernie źle ;_; Ale w takim dobrym znaczeniu źle. Muzyka świetna, tak samo jak bohaterzy. Drugi sezon był znacznie gorszy od pierwszego, ale także spoko się oglądało. Polecam bardzo.

Ostatnia edycja:
A

Airzel1

New member
W takim razie, czas na kinówkę, równie miażdżąca jak jedynka

Ostatnia edycja:
Top Bottom