Pyrkon 2017 wspólny wynajem hostelu

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
1234567890

1234567890

New member
Hej ^.^
Do Pyrkonu jest jeszcze szmat czasu ale ja jak to ja zaczynam kombinować tak by zbyt dużo hajsu nie wydać i też komuś pomóc.
Tak więc szukam ludków którzy wynajęli by z nami (ja i mój Miś) pokój hostelowy na obie noce by zbić z ceny
Serdecznie pozdrawiam <3 Ula

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Jeżeli (jeżeli) się wybiorę, to pewnie będę celował w obozowanie na terenie konwentu :p

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Hotel Traffic polecam, jeśli chcecie tanio - tylko trzeba wertować co jakiś czas booking com czy trivago [pamiętać o czyszczenie cookies!!!].
Z kilometr do targów, 100 metrów do Starego Browaru. Małe ale ładne pokoje. Jak Wam nie przeszkadza odległość do to jescze Gromada na Babimojskiej .

Ja w tym roku rezygnuje z hotelu, jeśli w ogóle będę, bo za bardzo się spruliśmy w pokoju ostatnio XD

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Nie trzeba być w hotelu aby spruć się :c tru story

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Potwierdzone info, mam dowody xD

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Przecież na terenie pyrkonu jest wystarczająco fajnie. Jeśli będzie tak jak w zeszłym roku to polecam kupić bilet na miejscu.

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
alt
Domen:
Przecież na terenie pyrkonu jest wystarczająco fajnie. Jeśli będzie tak jak w zeszłym roku to polecam kupić bilet na miejscu.
Mnie zeszły rok zawiódł. Za dużo ludu jestem za limitem miejscowek :p Dlatego wpadliśmy na 4 godziny może w sobotę od rana. Potem mieliśmy przyjść jak się zrobi luźnej ale już nikt nie dał rady xD

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Ja rok temu kupiłem wejściówkę na trzy dni a siedzialem tylko w sobotę… Tak na prawdę to bylem sam to nie chciałem sobie miejscówki tam zajmować wiec postanowiłem pojechać do matki przenocować do swarzedza nieopodal… Ale generalnie maja tam bardzo dużo miejsca i slyszalem ze jest tam mega ?

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Rozwalamy Uli temat xD

Benek no jest spoko zależy na co się nastawiasz. Ja np jadę głównie po gadżet itp bo to jest ten jeden raz w roku gdzie coś takiego kupuje i dla popicia z wiara i nowych znajomości XD
Ludzie którzy jeżdżą na prelekcje od jakiegoś czasu narzekają powoc :p

Zakończymy tym off topic

Ostatnia edycja:
Top Bottom