Pyrkon 2019

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
fooze

fooze

Donator
Gdzie:
Poznań

Termin
26-28.04.2019

Co?!
cytat
DLACZEGO WARTO BYĆ NA PYRKONIE?
Ponieważ…
Liczba uczestników festiwalu stale rośnie – od 600 osób w roku 2000 do ponad 43 000 w roku 2018 Festiwal posiada bogatą tradycję – w 2019 roku będzie miała miejsce już XIX edycja . Dopisz w nim swoją historię. Pyrkon to bogactwo wyboru i miejsce pełne różnorodności – dziesiątki sal wypełnionych warsztatami, wykładami, wystawami, konkursami i pokazami cosplay.
Dziś Pyrkon jest największym Festiwalem Fantastyki w Polsce i jednym z największych w Europie!
kostkarnia_pyrkon_2018_1

Pyrkon-2018-39

Także ten… PIERWSZY!!.
Został miesiąć z haczykiem, imprezy raczej przedstawiać nie trzeba. Możecie dywagować i dysputować tutaj na temat ew spotkań : )
Na czas aktualny osobiście będę na 50% ostatniego dnia na 10% w sobotę.
  • Będę na 100% tak, że hej.
  • Mam to w nosie, zostaje w domu.
  • Może chce, może nie.
0 głosujących

Ostatnia edycja:
Rota

Rota

Active member
Niestety nie mogę się pojawić, bardzo żałuję,ale życzę Wam świetnej zabawy!

KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
No i fooz wyprzedził z tematem, będę na 100%

Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Dałem że będę na 100%, no ale jednak trochę skłamałem, bo będę tak tylko na 90%. Jeśli już będę to raczej od piątku do niedzieli ;)

Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Po weekendzie udzielę odpowiedzi, jestem bardzo na tak, ale wszystko zależy od tego ile wydam w weekend.

fooze

fooze

Donator
Póki co pogoda na pyrko średnio się zapowiada. Piątek gorący za to sobota cały dzień deszcz. : )

Top Bottom