Pytania w sprawie Konwentu

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

Laaks

New member
Mianowicie sprawa wygląda następująco chciałbym wybrać się na swój 1 konwent o nazwie “Love 6” (chyba jakoś tak) bądź inny byle we Wrocławiu ale mam co do tego kilka pytań

-Co tam wgle się robi? jak to wygląda
-czy jeżeli samemu tam pojadę będę miał co robić (nie znam nikogo innego z bliskiego otoczenia kto interesował by się anime)
-czy ktoś z forum się wybiera?
-jakich ludzi można spotkać na tego typu imprezach
-i inne informacje które się mogą przydać

(nwm do jakiego działu wepchać ten temat dlatego ląduje tutaj)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
-Co tam wgle się robi? jak to wygląda
Ogólnie to są różne panele, konkursy XD możesz pooglądać cosplaye, pośpiewać i potańczyć, wziąć udział w konkursach i posłuchać ciekawych “wykładów” oraz podyskutować z innymi XD no i pograć w jakieś planszówki często :) ogólnie ludzie na konwentach są bardzo mili i przyjaźni zwykle ^.^

-czy jeżeli samemu tam pojadę będę miał co robić (nie znam nikogo innego z bliskiego otoczenia kto interesował by się anime)
Jeszcze mi sie nie zdarzyło nie poznać kilku fajnych ludzi na konwencie XD polecam kolejkony :p stojąc kilka godzin w kolejce zawsze zaczynasz gadać z sąsiadami bo nudno

-czy ktoś z forum się wybiera?
za niedługo pewnie powstanie wątek i się będą zapisywać ^^

-jakich ludzi można spotkać na tego typu imprezach
najróżniejszych XD nie tylko mangozjebów (wybaczcie określenie) ale zapewniam, że warto

-i inne informacje które się mogą przydać
weź przedłużacz, śpiworek i koniecznie jakąś szmatę czy coś bo zawsze się coś rozleje XD i nie zapomnij o ładowarce XDD

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Zobaczymy jak to będzie informację bardzo pomocne :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom