R.I.P. oraz Adblock - Ładniejsze forum

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
N

Nyan

Mamy nowy wygląd forum. Jeśli chcecie go jakoś dostosować, wystarczy użyć tych dwóch pluginów.
  1. Znajdź nazwę obrazków które chcesz usunąć. Na przykład nowego banneru na forum.
  2. AdBlock -> Otwórz listę blokowalnych elementów
  3. Zablokuj obrazki, których chcesz się pozbyć.
  4. Kliknij prawym przyciskiem myszy na element którego nie chcesz widzieć (np. Guzik do Teamspeak)
  5. RIP Advanced -> Remove from this website. W ten sposób usunie z całego forum, nie tylko kilku stron.
  6. Remove this permanently.
  7. Powtarzaj.
Przykładowy efekt można zobaczyć tu: Brak przycisków do TSa/Osiągnięć, brak banneru, brak reklam odsyłających na inne fora.

Mam nadzieję że to pomoże wielu osobom ^^

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
Średnio jestem przekonany do tego. Usuwa ten sposób naszych partnerów jest to dla mnie dosyć niemoralne. Dodatkowo blokujemy coś co w przyszłości może się zmienić i możemy to chcieć. Oczywiście jest to odwracalne, ale jednak…
A tak w ogóle nie widzę dużej różnicy między tymi dwoma widokami.

Ostatnia edycja:
N

Nyan

alt
Plazma:
Średnio jestem przekonany do tego. Usuwa ten sposób naszych partnerów jest to dla mnie dosyć niemoralne. Dodatkowo blokujemy coś co w przyszłości może się zmienić i możemy to chcieć. Oczywiście jest to odwracalne, ale jednak…
A tak w ogóle nie widzę dużej różnicy między tymi dwoma widokami.
Można usunąć cokolwiek. Na przykład działy których nie lubimy.

I sam mam nadzieję że banner się zmieni ^^

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Tutaj to pojechałeś przecież jest przycisk minimalizuj zamiast usuń po co robić coś okrężną droga

Ostatnia edycja:
N

Nyan

alt
kamkom:
Tutaj to pojechałeś przecież jest przycisk minimalizuj zamiast usuń po co robić coś okrężną droga
???

Żadnego “Minimalizuj” nie widzę…

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jak komuś coś się nie podoba to zawsze to jest jakiś sposób.

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Ameryki to Ty nie odkryłeś… Poza tym kamkon ma racje… Z tego co widzę to nawet dobrze tego addona nie ogarniasz.

Ostatnia edycja:
N

Nyan

alt
Elmor:
Ameryki to Ty nie odkryłeś… Poza tym kamkon ma racje… Z tego co widzę to nawet dobrze tego addona nie ogarniasz.
Liczy się efekt. A Kamkomowi chodziło o minimalizację działu, a nie pod-działu. Spróbuj zminimalizować sam dział TeamSpeak, by się nie wyświetlał, bez plugina :p Jest pod działem Ogólne, a np. resztę tego działu chciałbym widzieć.

Ostatnia edycja:
Top Bottom