RadioAnime24

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Status
Ten wątek został zamknięty.
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
!UWAGA!
Chciałbym Was poinformować, że jutro odbędzie się moja pierwsza audycja tematyczna na radiu. Audycje poprowadzę wraz z Misą a będzie ona o anime Bakuman.
Zapewne wielu z Was zna to anime bądź mange więc bardzo serdecznie zapraszam na moją jutrzejszą audycje na jej temat :)
Audycja odbędzie się w środę(jutro) o godzinie 16:20.

Ostatnia edycja:
K

Kaziek

Postaram się wyrobić i posłuchać. Będą spoilery?

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Nope, tylko początek fabuły czyli jakby streszczenie 3 pierwszych odcinków. Tam spoilerów nie ma :)

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Za 15 minut rozpoczynam audycje :)

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
zawsze… dowiaduję się po fakcie

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Hej Hej Hej!
Chciałbym Was bardzo serdecznie zaprosić na audycje na temat…(werble)
SAO!
Tak jest, dzisiaj(22.12.2014) o godzinie 21:00 odbędzie się audycja tematyczna na temat SAO I oraz SAO II a dokładniej porównanie obu tych sezonów.
Poprowadzi ją Qman wraz ze mną i Borysem.
Także serdecznie zapraszam i słyszymy się dzisiaj o 21 na radiu ;) !

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Za 20 minut zaczynam audycje :3 !

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Hejka!
Serdecznie chciałbym Was zaprosić na moją audycje tematyczną o Angel Beats którą poprowadzę razem z Dexterem dzisiaj(14.01) o godzinie 16:20.
Serdecznie zapraszam i słyszymy się o 16:20 ;)

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
Albo masz tremę albo kij xD strasznie się jąkasz ;D albo powtarzasz 2 razy nie potrzebnie. Przygotuj materiał sobie przed audycją i naucz się go logicznie mówić ;) Na audycji to tak trochę kiepsko pasuję, tak mówić.

Ostatnia edycja:
1

111

W sumie online jest ok 50 osób więc ta trema to niby fantazja, ale i tak może być. Myślę że to bardziej luźne radio nie słychać tam jakichś ustawionych dialogów raczej czysty spontan poparty wiedzą w danym zakresie. Coś jak pogadanka kumpli przy piwie. Wolę audycje tematyczne niż nuty i inne cuda które są na innych radiach. Tak więc to najlepsze radio anime jakie znam, nie by poziom był pro bo nie jest ale pasuje do społeczności która często ma zerowy poziom.

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Współpracę uważam, za otwartą.

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Redakcja radia Anime24, ma zaszczyt zaprosić was na lekcję języka japońskiego.
Lekcja ta odbędzie się 23 stycznia o godzinie 18:00 na antenie radia Anime24 (www.radioanime24.com).
Poprowadzą ją nauczyciele, ze szkoły języka japońskiego “AKARI”, a jej temat to: “Co robiłeś w czasie ferii”. Nauczycie się kilku słówek oraz całych zwrotów, potrzebnych do opowiedzenia, o tym co robiliście.
Gdyby wystąpiły jakieś trudności, ze zrozumieniem lekcji, będzie można zadać nauczycielom pytanie, lub wysłać im na przykład wypowiedź do sprawdzenia. Jeśli wszystko jasne, to przypominamy - 23 stycznia godzina 18:00.
Bądźcie z nami! Pozdrawiamy serdecznie. Redakcja radia Anime24. Z góry dziękuje

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Te radio polecał mi kolega na chomikuj,ale jakoś o tym zapomniałam :).

Ostatnia edycja:
1

111

Jedno muszę przyznać gość co stoi za radiem wie jak robić to dobrze. Audycje tematyczne są czymś ciekawym, wartym marnowania naszego czasu. Brakuje mi tylko audycji na żywo z konwetów choćby na yt. Polecam.

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
alt
Nice:
Jedno muszę przyznać gość co stoi za radiem wie jak robić to dobrze. Audycje tematyczne są czymś ciekawym, wartym marnowania naszego czasu. Brakuje mi tylko audycji na żywo z konwetów choćby na yt. Polecam.
No tu muszę Cię zaskoczyć ponieważ radiem nie zarządza gość lecz kobieta :)

Ostatnia edycja:
1

111

No i mnie zaskoczyłeś, choć i tak nic to nie zmienia w kwestii oceny.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Top Bottom