Rakudai Kishi no Cavalry

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.

Elmor

Donator
http://anime-odcinki.pl/sites/defau...lic/okladki/CJFff0zWcAE2usT.png?itok=vyX_Vn_x

Rakudai Kishi no Cavalry

Magiczni Rycerze to współcześni magowie, którzy walczą za pomocą magicznie przywołanej broni, będącej fizyczną manifestacją ich dusz. Ikki Kurogane uczęszcza do specjalnej szkoły dla Magicznych Rycerzy, przezywany jest tam jednak „Porażką Rycerza” albo wręcz „Najgorszym Możliwym”, ponieważ nie posiada on żadnych magicznych umiejętności i, jak można się domyślić, nie pomaga mu to w nauce. Jednakże pewnego dnia zostaje wyzwany na pojedynek przez Stellę, zagraniczną księżniczkę oraz najlepszą uczennicę placówki. Stawka zaś jest poważna: pokonany będzie musiał do końca swego życia być posłuszny zwycięzcy.
Gatunek:
Akcja
Fantasy
Romans
Szkolne życie

Inne:
Ecchi
Magia

Postaci:
Księżniczki/książęta
Uczniowie/studenci

Widownia:
Seinen

Rok wydania:
2015

Ostatnia edycja:
O boże jakie gówno, jedno z gorszych anime jakich w życiu widziałem. Kreska średnia, bohaterowie wkurzający, anime które powinno skupiać się na walkach nie ma żadnej dobrej walki. Nie wiem kto to jest za to odpowiedzialny ale powinien stracić prace.

Ostatnia edycja:
Powrót
Top Bottom