Ranking sosów czosnkowych

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

Laaks

New member

RANKING SOSÓW CZOSNKOWYCH

A więc widząc ranking keczupów uznałem że sosy czosnkowe nie mogą zostać zapomniane więc przedstawię wam mój prywatny ranking.
Kod:
                           http://www.zs2.lubartow.pl/liceum/images/stories/jd/losyabs/ikony/ozdobnik.gif
5 MIEJSCE

http://fanex.pl/59-thickbox_default/sos-czosnkowy-z-ziolami-wloskimi-950g.jpg
5 Miejsce zajął sos czosnkowy firmy “Fanex” jest bardzo dobry pomimo bogatego skład lecz posiada dziwny posmak który mi nie odpowiada dlatego zajmuje 5 miejsce.

4 Miejsce

4 Miejsce zajął sos z firmy “Develey” ma bardzo bogaty smak jak i nie posiada tego dziwnego posmaku jak sos z miejsca 5.

3 Miejsce

3 Miejsce zajął natomiast sos od firmy “Winiary” jest bardzo dobry cena też nie jest zbyt duża pasuje idealnie do frytek czy tostów.

2 Miejsce

2 Miejsce i bardzo dobry sos być może mało znany od firmy “Byodo” z tego co pamiętam w nim akurat jest bardzo mało chemii.

1 Miejsce

Wygląda on mniej więcej tak bowiem jest to ręcznie robiony sos w pizzeri jakieś 4 wioski dalej jest on naprawdę wspaniały ciężko mi opisać jego smak po prostu trzeba samemu spróbować.Wielką zaletą jest to że w sosie nie ma żadnej chemii.Nie raz zdarzało mi się dzwonić do pizzeri po to by przywieźli mi sos xD.

ZAZNACZAM ŻE RANKING JEST STWORZONY WEDŁUG MOICH UPODOBAŃ NIE KAŻDY MUSI SIĘ Z TYM ZGADZAĆ

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Bracie wyślij mi pocztą ten sos z pierwszego miejsca :d

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Rób prawko i pojedziemy sb do tej pizzeri :D

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
pro tip odnośnie sosu czosnkowego z pizzerii. Jest to majonez z wiadra plastikowego + czosnek w proszku. Każda pizzeria jaką znam tak właśnie go robi.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Ano akurat ta pizzeria tak nie robi widziałem na własne oczy ponadto pytałem się kiedyś o przepis a ten cały szefu tam to kumpel mojego ojca :3

Ostatnia edycja:
Laska2584

Laska2584

New member
to daj przepis nie bądź żyła :v

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Develey i Fanex mają bardzo niedobre sosy czosnkowe. Najbardziej polecam sos czosnkowy domowej roboty. Ten zdecydowanie jest najlepszy i nie da się go niczym zastąpić.

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
z tego rankingu tylko ten winiary próbowałem xd

a taki ktoś jadł? fajny do parówek :)

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Przepisu dokładnie nie pamiętam ale szło to jakoś tak śmietana grecka? Coś takiego czosnek i przyprawy

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Kiki, ja jadłam. Pychotka jest.

Ostatnia edycja:
Laska2584

Laska2584

New member
"śmietana grecka? Coś takiego czosnek i przyprawy " . … kurna… nie mam pytań xD

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
alt
Laska2584:
Przepis jest o wiele dłuższy to co napisałem to tylko przebłyżki pamięci i znając życie tylko czosnek się zgadza dokładny mogę załatwić na niedzielę
alt
Laska2584:
Przepis jest o wiele dłuższy to co napisałem to tylko przebłyżki pamięci i znając życie tylko czosnek się zgadza dokładny mogę załatwić na niedzielę

Ostatnia edycja:
Laska2584

Laska2584

New member
Byłbym wielce wdzięczny Laxiu <3

Ostatnia edycja:
Top Bottom