Re:Creators

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
https://myanimelist.cdn-dena.com/images/anime/4/83599l.jpg
Ludzie tworzą wiele historii, śmieszne, smutne, złe, emocjonalne. Historie potrząsają emocjami i fascynują nas. Są to jednak tylko myśli osób postronnych. Ale co, jeśli postacie z fabuły mają “intencje”? Czy dla nich jesteśmy boskimi istnieniami, które doprowadziły ich historię do zaistnienia? Nasz świat się zmienia. Przestańcie wierzyć w królestwo bogów. W Re: CREATORS wszyscy stają się Stworzycielem.

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Ludzie kreowani na bogów? Postacie stworzone przez innych w rzeczywistym świecie? Jeśli chcecie zobaczyć coś takiego, to polecam. Ogólnie cała otoczka zapowiada się ciekawie, anime ładnie wygląda, a i w 1. odcinku przy walkach uraczono nas ładnym soundtrackiem. Po 1. odcinku wygląda obiecująco i polecam.

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Po pierwszym odcinku jakoś porzuciłem… Opłaca się to oglądać?

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Jak dla mnie zdecydowanie tak. Bez kontynuacji to chyba najlepszy tytuł w tym sezonie. Super kreska, świetna muzyka. Niektórzy uważają, że fabuła rozwija się zbyt wolno i jest zbyt dużo gadania, ale to zależy od preferencji. Dla mnie jest w sam raz. W końcu mają 22 odcinki, więc na pewno dobrze rozplanowali cały przebieg, szczególnie że to oryginalny tytuł, nie bazowany na niczym. Moim zdaniem opłaca się.

Ostatnia edycja:
Top Bottom