Re:Monster

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Vorzech

Vorzech

Donator

Pełna nazwa: Re:Monster

Autor: Kanekiru Kogitsune

Opis:
Tomokui Kanata po niefortunnej śmierci odrodził się jako słaby goblin o imieniu Rou. Jednakże goblin Rou zachował wspomnienia ze swego poprzedniego życia, przechodzi niezwykłe ewolucje, a także zdobywa niesamowitą siłę dzięki statusom uzyskiwanym poprzez jedzenie. W tym alternatywnym, brutalnym świecie przetrwają jedynie najsilniejsi.

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
Polecam choc juz w dalszych czesciach robi sie monotonne… jezeli ktos czytal to prosze mi powiedziec czy to mija ;p.

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
Zależy na którym tomie skończyłeś.

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
Hmmm…
Gdzies tam jak juz zmienil sie w ta przed istatnia forme (chyba), mial te nowe dzieci pol ogry z orbami na rekach oraz fabula poszla do przodu po znalezieniu dzieciaka w tej wybitej wiosce (o ile dobrze pamietam)

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
To ja wcale dalej nie jestem :) a akcja czasami przyspiesza czasami zwalnia :p

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
Spoko, to może nawet wrócę do czytania ;).

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Bardzo fajne polecam.
ostawiłem na razie aby sie dużo chapów nazbierało :v

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Początek dobry, niestety tylko początek im silniejszy jest główny bohater tym bardziej nudno sie robi.

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Najlepsza część była do jego 3 ewolucji i jeszcze kawałek :v

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
Prawda jest że z czasem staje się nudne, ale są momenty co próbują z tego wybrnąć dodam jeszcze, że wojny i lochy są tutaj wielkim plusem jak będzie częściej eksplatował lochy lub więcej wojen wybuchnie to LN wróci do pierwotnych nawyków :p

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
Tyle ze na poczatku bardziej uzywal glowy a teraz z mojej pespektywy polega na uzywaniu mechanicznie umiejetnosci…

Ostatnia edycja:
Top Bottom