Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
D

dastame

New member
Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu

Subaru Natsuki to zwyczajny licealista, który pewnego dnia wychodząc ze sklepu przenosi się do innego świata. Kiedy zaś zostaje napadnięty przez bandę opryszków, z opresji ratuje go piękna, srebrno-włosa dziewczyna. Chłopak postanawia zostać z nieznajomą, by w jakiś sposób jej się odwdzięczyć, jednak nie jest on wtedy jeszcze świadom strasznego przeznaczenia jakie na niej ciąży.

Ostatnia edycja:
B

bizmut

Dlaczego uważasz, że jest źle prowadzone? Ostatni odcinek był mocny. Ram w ostatnim odcinku pokazała swoją troszkę inną stronę w dosadny i fajny sposób.

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
@bizmut Po prostu główny bohater umiera zbyt często, co dla mnie po 6 odcinkach staje się nudnawe .]

Ostatnia edycja:
N

Naczos

New member
raczej ciekawe ^^ pokazuje jak bohater się zmienią po każdej śmierci i jak go to dotyka że inni nie pamiętają tego co on pamięta, a z każdą śmiercią jest coraz gorzej, , jak dla mnie ciekawe chociaż zepsuli to że jednak ma zamiar umrzeć i wszystko jakoś naprawić, mogło być lepiej poprowadzone :p

Ostatnia edycja:
B

bizmut

alt
dastame:
@bizmut Po prostu główny bohater umiera zbyt często, co dla mnie po 6 odcinkach staje się nudnawe .]
Widać nie masz warsztatu samochodowego. Profity same wpadają do kieszeni. Rozwijające się PTSD jest jedną z fajnych rzeczy, którą można obserwować w tym animcu.
alt
Naczos:
raczej ciekawe ^^ pokazuje jak bohater się zmienią po każdej śmierci i jak go to dotyka że inni nie pamiętają tego co on pamięta, a z każdą śmiercią jest coraz gorzej, , jak dla mnie ciekawe chociaż zepsuli to że jednak ma zamiar umrzeć i wszystko jakoś naprawić, mogło być lepiej poprowadzone :p
Mam takie niejasne przeczucie, że to jest sposób autora na zwiększenie poziomu cierpienia i rozpaczy Subaru. Pewnie dostanie jeszcze za to po łapach. Zobaczymy w następnym odcinku.

Ostatnia edycja:
Top Bottom