Red Line

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Yankesss

Yankesss

Donator
Co tu mówić? Jednoodcinkowy film anime trwający o wyścigach w różnych zakątkach kosmosu na tak zwanych Red Line.

Lecz czym jest Red Line? Re Line to wyścig i to nie byle jaki tylko najpopularniejszy najbardziej znany we wszechświecie popularny i lubiany w którym może brać jedynie ściśla elita wśród kierowców którzy wolą jeździć starymi dobrymi wozami na kółkach niż latających statkach. W pierwszych minutach filmu prezentowany jest jeden z takich wyścigów i universum tego anime które jest dość specyficzne gdyż dziwne małe kurduplowate stworzenia czy gadające kundle łazące na dwóchłapachi garsta dziwacznych kosmitów których nie mampojęcia jak opisać ćpa jakiś niebiesko coś co im potem wylatuje z uszu, nosów i ust to normalka ale nie o to tu chodzi przecięż. Tylko o ekstremalne szybkie i niebezpieczne wyścigi gdzie oczywiście kilka rakiet samonaprowadzających to nie problem, gdy Red Line się rozpocznie nie ma żądnych ograniczeń i nic już nie przerwie wyścigu dopóki ktoś nie przekroczy mety!

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Wyścigi raczej nie są dla mnie XD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Zobacz sobie najpierw jak to wygląda kreskę a potem oceń czy dla ciebie bo reska jest taka, wyjątkowa jak na dzisiaj XD

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Wiesz co mnie odrzucają już trochę same wyścigi XD Chociaż pamiętam, że jarałam się kiedyś Oban Star Racers jak leciało w TV XD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Boże Nikoś kocham cię pamiętam to wielbiłem to ale zapomniałem o tym i od jakiegoś czasu próbuje sobie to przypomnieć bo chce to obejrzeć jeszcze raz! XD

A poza tym polecam NIkoś obejrz Red Line : 3
I dzięki! <3

Ostatnia edycja:
Top Bottom