Reenter starego gracza

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
mangofan97

mangofan97

New member
Witojcie!!!

Ehh… tyle czasu już minęło, odkąd napisałem swoje pierwsze zdanie na tym forum… Wspomnienia piękna rzecz. Ale teraz, chciałem jakoś wrócić na stare śmieci i na nowo cieszyć się wspaniałą atmosferą tego forum.

Dla tych, co mnie nie znają - Jestem Mango. Członek “Grupy Animes” - tłumaczącej Sword Art Online swego czasu ^^ Fan wielu gier komputerowych, serii anime i mang oraz (aktualnie) student drugiego roku Bezpieczeństwa Narodowego (Specjalizacja Bezp. Międzynarodowe). Był czas, kiedy przesiadywałem na forum tutaj całymi dniami. Organizowałem Mafie, brałem udział w PBF-ach… ahhhh co to była za wspaniała rozrywka…

Dla tych, co mnie znają - Witajcie ponownie, mam nadzieję, że odzyskam swój dawny zapał ^^ by tym razem zostać faktycznie, tak jak kiedyś.

Dla wszystkich - Jak macie jakieś pytanka, śmiało je zadawajcie ^^ ja zawsze chętnie udzielę odpowiedzi.

P.S.
Byłbym zapomniał - Pozdrowienia Administracjo (Domiś, Aoi, Kicia wiem, że części już nie ma, ale dalej mam was w serduszku, tak jak całą naszą ekipę z dawnych lat) 😟😁😁

mangofan97

mangofan97

New member
*No dobra… podbijam troszkę tego entra, bo zapowiada się come back XDDD - dodatkowe info jakie do tego posta wyżej to fakt, że skończyłem studia i gram na poziomie krajowym w futbol amerykański, aktualnie dla drużyny Jaguars Kąty Wrocławskie, a tak to chyba tyle 😛 jak coś to pisać ^^ *

Rota

Rota

Active member
Witaj!
Ja jestem Rota, miło mi : )
Widzę,że też jesteś fanem metalu symfonicznego, to wspaniale!
Skąd jesteś?? Jaki jest Twój ulubiony trunek??

Ostatnia edycja:
Kinga-manga

Kinga-manga

New member
hejka
jestem kinga i nie było mnie na tym forum dobre kilka miesięcy XD
jakie są wasze ulubione anime?
Moje to naruto shippuden, another, shiki i danganronpa ( gry z danganronpy tez lubię)

Rota

Rota

Active member
Witaj @Kinga-manga !
Skąd jesteś?? Ile masz lat??
Moje ulubione animce to Death note, Kakegurui i Chihayafuru

Kinga-manga

Kinga-manga

New member
też uwielbiam death note i kakegurui
mam 12 lat ale sie nie zachowuję na mój wiek XD ja jestem z tarnowa a ty?

Kinga-manga

Kinga-manga

New member
jest pierwsza część anime potem są dwie gry a potem są jeszcze dwie serie anime

Rota

Rota

Active member
Gry to wiem bo raz ściągnęłam demo na VR
ale nie pamiętam czy oglądałam kilka części,bo było to już jakiś czas temu

mangofan97

mangofan97

New member
Wrocław, 22 lata, Zdecydowanie whiskey, aczkolwiek mam spore nadzieję, na brandy. 😛

mangofan97

mangofan97

New member
Ogólnie to rozkochany w pierwszym moim (Kami nomi zo Shiru Sekai) ale ostatnio moje serce skradła Violet Evergarden

Top Bottom